(Persbericht) PERSBERICHT
Geschikt voor onmiddellijke plaatsing 26 november 2010

NETQ ontsluit respons via 300+ social media
Ongeacht je sociale netwerk vragenlijsten en uitkomsten delen

NETQ heeft op het MIE (Marketing & Information Event) op 23 en 24 november jl. de nieuwe functionaliteit van haar online enquàªte tool laten zien: social media integratie.
NETQ gebruikers kunnen nu de vragenlijsten die zij hebben gemaakt, delen via ieder denkbaar social media platform. Ook uitkomsten kunnen worden gedeeld met behulp van het sociale netwerk.

Social media is de toekomst
De hype van social media is volgens NETQ niet alleen een hype. Social Media wordt, zowel in de b-to-c als in de b-to-b, meer en meer ingezet als een daadwerkelijk marketingmiddel. Een waardevolle aanvulling op de traditionele marketingmiddelen.
Daarnaast biedt social media mogelijkheden om de respons van je online onderzoek aanzienlijk te verhogen en op een leuke en interactieve manier je respondent bij je onderzoek te betrekken. Op het MIE heeft menig bezoeker dit live mogen ervaren.
Met enthousiaste reacties als resultaat.

Een druk op de knop
De herkenbare social media iconen van onder meer Twitter, Facebook en LinkedIn zijn zichtbaar bij ieder aangemaakte vragenlijst. Door te klikken op à©à©n van deze iconen wordt de link van de vragenlijst, met hierbij de vraag deze in te vullen, getoond in het door jouw gekozen social medium. En delen maar!

Naast het uitsturen van de enquàªte via je sociale netwerk, kunnen ook resultaten, op dezelfde wijze, online en snel via social media worden gedeeld. NETQ is blij met deze ontwikkeling: ´Zo kan je je respondenten op een leuke en interactieve manier direct betrekken bij de resultaten van je onderzoek. Dit verhoogt de goodwill richting je respondent en hiermee vergroot je de kans dat een respondent in de toekomst weer zal deelnemen aan jouw onderzoek‘˜, aldus Ellen Luttikhuis (NETQ). NETQ goes social!

Profiel NETQ
NETQ is een voorhoedespeler op de West-Europese markt van online enquàªte tools voor marktonderzoek en sociaalwetenschappelijk onderzoek. NETQ vindt dat ieder bedrijf, instelling of individu gemakkelijk zelf vitale feedback en betekenisvolle inzichten moet kunnen vergaren.
Daarom werkt NETQ aan de meest gebruikersvriendelijke en slimme tool voor online enquàªtes. Daarnaast heeft NETQ mensen met onderzoekskennis in huis, die onze klanten kunnen voorzien van advies en second opinions.

[einde berichtgeving]

NOOT VOOR DE REDACTIE:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

NetQuestionnaires Nederland BV
Ellen Luttikhuis, Communicatie en PR
E-mail: [email protected]
Tel: 030-261 81 00

www.netq.nl
Twitter: http://twitter.com/#!/NETQ_inzichten
Facebook: www.facebook.com/netqsurveytool

Bijlage(n) en beeldmateriaal:
Dit persbericht staat op Facebook op www.facebook.com/netqsurveytool
U kunt hier natuurlijk ook reageren op dit artikel.