Park Hotel Amsterdam wint Award zakenreisblad Business Destinations Magazine
2009 Best Business Hotel The Netherlands

Amsterdam, 9 juni 2009 - Park Hotel in Amsterdam heeft een Award in ontvangst mogen nemen van het zakenreisblad Business Destinations uit Engeland. In de uitgave van juni/juli heeft dit magazine de awards voor de beste zakenhotels uit de gehele wereld bekend gemaakt. Park Hotel Amsterdam was genomineerd en mag zich als gelukkige prijzen met het Award: 2009 Best Business Hotel The Netherlands.

à¢â‚¬à…“Business Destinations is een vooraanstaand internationaal zakenreisblad en wordt tweemaandelijks verstuurd aan travel professionals zegt Bram van der Hoek,General Manager van Park Hotel & MOMO Restaurant, Bar & Lounge in Amsterdam. Volgens Business Destinations hadden zij dit jaar erg veel reacties ontvangen van lezers en de zakelijke reisvakpers. à¢â‚¬à…“Recentelijk hebben wij onze verbouwing van à¢à¢â‚¬Å¡¬17 miljoen afgesloten en een award zoals deze wordt natuurlijk enorm gewaardeerd en stimuleert ons om verder te werken aan onze herpositioneringsdoelstellingen aldus Van der Hoek.

Park Hotel is het grootste boetiekhotel van Amsterdam en heeft in de afgelopen 24 maanden een ware transformatie ondergaan, waardoor het hotel is veranderd in een cosmopolitisch hotel. Het Park Hotel heeft zich inmiddels op de kaart gezet als een hotel dat uitermate geschikt is voor onder andere de zakelijke reiziger.

Midden in het bruisende centrum van Amsterdam combineert het Park Hotel een modern life-style concept met een stijlvolle uitstraling en een persoonlijke gasten benadering. Met recht de beste locatie, in het centrum van à©à©n van de meest dynamische steden van Europa, tussen het beroemde Leidseplein, het Museumplein en de luxueuze winkels van de P.C. Hooftstraat.
Park Hotel is een life-style hotel dat in een intieme sfeer en subtiele elegantie een ongekende service biedt. Het hotel is verdeeld over meerdere historische panden en telt 189 kamers, waaronder prachtige suites, 9 flexibele ruimtes voor meetings, evenementen, privà© diners en recepties, de Living Room, de Guest Library, de Gallery Zone, Park 24H Workout en MOMO Restaurant, Bar & Lounge. De combinatie van locatie, weldoordacht design, gedistingeerde luxe en geavanceerde faciliteiten maakt het Park Hotel Amsterdam tot het beste adres voor ingewijde
reizigers en zakenmensen.

Meer informatie over Park Hotel en MOMO Restaurant, Bar & Lounge, vindt u op www.parkhotel.nl en www.momo-amsterdam.com

(Niet voor publicatie):
Press contact
Remco Kuiper
Director of Sales & Marketing & PR
Park Hotel
MOMO Restaurant, Bar & Lounge
Stadhouderskade 25
1071 ZD Amsterdam
Tel + 31 20 671 1222
Mobile + 31 6 23032123
e-mail [email protected]

Achtergrond informatie Business Destinations
Business Destinations is a leading business travel magazine distributed bimonthly direct to travel professionals and through all good retail outlets. With the very best photo-journalism and global correspondence as well as city focuses, food & drink and great features from leading journalists and celebrated personalities, Business Destinations is the ultimate travel companion. www.businessdestinations.co.uk

Beeldmateriaal Park Hotel Amsterdam & MOMO
Neemt u contact op met Remco Kuiper voor additioneel beeldmateriaal in zowel lage- als hoge resoluties.