(Persbericht) Recruitmentsysteem HROffice is momenteel druk bezig met een uitrol in Europa. Nu HROffice al succesvol is uitgerold in Nederland en België, wordt er momenteel hard gewerkt aan een uitrol in Europa. Naast dat HROffice hiermee haar footprint als aanbieder van recruitmentsoftware vergroot zal de applicatie ook in meerdere talen beschikbaar worden.

De landen waar op zeer korte termijn naar uitgerold zal worden zijn: Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Engeland, Ierland, Hongarije, Tsjechië, Roemenië, Polen en Slowakije. De applicatie zal ook in deze talen beschikbaar worden. Marco Chehin van HROffice zegt hierover: à¢â‚¬Å“Vanuit heel Europa krijgen we aanvragen binnen. Diverse klanten hebben al een commitment afgegeven voor het gebruik van HROffice indien het beschikbaar komt in hun land. Wij doen er alles aan om deze Europese uitrol zo snel mogelijk te realiseren.à¢â‚¬

HROffice begon als recruitment tool voor de klanten van Adver-Online. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig recruitmentsysteem waarmee de gebruiker haar mediamix, wervingsactiviteiten en het behandelen van sollicitanten naadloos met elkaar integreert.