(Persbericht) Eelde - Met terug werkende kracht, vanaf 1 januari 2011 zijn CaspersTrack en Zilhouette samengegaan. Het bundelen van de krachten van deze bedrijven leidt tot het grootste autosportbedrijf van Noord-Nederland.

CaspersTrack
Caspers Track is het autosportbedrijf in Noord- Nederland waar u terecht kunt voor alle zaken rondom de autosport. Zij verzorgt de verhuur, verkoop, verkoopbemiddeling, raceonderdelen (www.trackbmw.nl), onderhoud en race support voor raceteams en auto‘˜s. Caspers Track is met name gespecialiseerd in BMW en Zilhouette maar ook voor andere merken kunt u hier terecht.

Zilhouette
De Zilhouette is een in Groningen ontwikkelde raceauto. Insteek bij de ontwikkeling waren betaalbaarheid in zowel aanschaf als runningkosten. De auto is FIA en KNAF gecertificeerd, dit maakt de Zilhouette tot een volwaardige circuitauto met goedkeuring voor alle internationale circuits. Zilhouette biedt de auto volledig afgebouwd aan, daarnaast kan er gekozen worden om de auto in eigen beheer op te bouwen met ondersteuning van de fabriek.
Rond de auto is een speciale Cup opgericht binnen de Autosport Competitie Noord Nederland, waar de (gelijkwaardige) auto‘˜s tegen elkaar zullen strijden om het kampioenschap.

Coen Caspers; à¢â‚¬Å“Met de bundeling van onze krachten word kennis en ervaring gedeeld en kunnen we de dienstverlening verder optimaliseren. Het wagenpark is uitgebreid en men is druk bezig met de bouw van een nieuwe Zilhouette website. Ook zijn alle nieuwtjes en ontwikkelingen van zowel Caspers Track als Zilhouette nu terug te vinden via Facebook en Twitter. Daarnaast is de gratis te downloaden Caspers Track/Zilhouette iPhone App gelanceerd. Naast informatie over ons bedrijf is er ook een handig overzicht van circuitdagen te vinden waar onze bedrijven aanwezig zullen zijn. De autosport moet met zijn tijd mee en wij willen daarin voorop lopen.à¢â‚¬

Ambities:
Het is niet enkel van belang om de positie als grootste autosportbedrijf vast te houden. Deze opwaartse lijn wordt doorgezet. Naast dat er druk wordt gewerkt om de Zilhouette geschikt te maken voor andere, snellere race klassen, moet Zilhouette een volwaardig autoproductie bedrijf worden. Om verder ontwikkeling te bewerkstelligen zoeken we de samenwerking met andere bedrijven, kennisinstellingen en opleidingsinstituten. De samenvoeging betekend dat de lat hoog is gelegd.

Om de ambities van de van onze bedrijven kracht bij de zetten, zijn de eerste stappen voor 2011 gemaakt met het vergroten van de verhuurvloot tot 21 BMW‘˜s en Zilhouettes. Tevens is het fabrieksteam opgericht dat deel zal nemen aan de Zilhouette Cup 2011. Dit om kwaliteit en de ontwikkeling van de huidige auto te waarborgen.

Het Zilhouette fabrieksteam zal zich tijdens de Trackdays op 29 en 30 maart 2011 presenteren op het TT Circuit Assen. Tijdens deze trackdays bent u van harte welkom om gratis een kijkje te komen nemen bij het team en kennis te maken met de mensen achter de beide bedrijven. Op 29 maart -de eerste dag van deze trackdays- wordt u de kans geboden om als bijrijder de snelheid van de Zilhouette te ervaren. Voor deze ervaring dient u zich voor 24 maart 2011 aan te melden via [email protected]

CaspersTrack en de showroom van Zilhouette zijn terug te vinden op de huidige locatie van CasperTrack aan de Burg.J.G.Legroweg 94 te Eelde (ongeveer een kwartier rijden van het TT Circuit te Assen.). Hier is alles te vinden op het gebied van race verhuur, verkoop en support. Net als voorheen is de ervaren automotive specialist en coureur Coen Caspers het aanspreekpunt.

Burg.J.G.Legroweg 94
9761 TD, Eelde
Tel. 050-3080000
Mob. 06-46287525
[email protected]
www.zilhouette.nl
www.casperstrack.nl