Personal Internet Marketing ©

De training Personal Internet Marketing © is speciaal ontwikkeld om onze outplacement cliënten een nà³g grotere kans op een baan te bieden binnen een outplacement traject.

Waarom de training Personal Internet Marketing© bij outplacement?
De wereld van solliciteren en hoe mensen aan banen komen is de laatste 2 jaar snel aan het veranderen. Recruiters van grote organisaties hebben steeds vaker de kennis in huis om nieuwe medewerkers direct te vinden via internet. Bij deze nieuwe vorm van recruiting wordt steeds minder gebruik gemaakt van bestaande vacaturesites, maar gaat het zoeken nu via de geavanceerde zoekmethodes binnen Google. De vraag voor werkzoekende wordt dan: hoe wordt ik gevonden op het internet? En: ben ik sowieso vindbaar?

Kortom, in deze tijd met alle mogelijkheden van internet, is de kans op het vinden van dà© passende droombaan vele malen groter als de (outplacement) cliënt weet hoe je het beste gevonden kan worden. Deze kennis is dus onmisbaar voor elke werkzoekende!

De centrale vraag tijdens deze outplacement training voor onze cliënten is "Hoe profileer en positioneer ik mezelf op internet en hoe creëer ik maximale vindbaarheid van mijn profiel door interessante werkgevers." Met de training Personal Internet Marketing© leert de outplacement cliënt zichzelf uniek te maken op internet.

Voor wie is de outplacement training Personal Internet Marketing© geschikt?
Deze training maakt onderdeel uit van het totale outplacement begeleidingstraject van Dreamjob en is bedoeld voor cliënten die goed weten wat ze willen en een scherp CV en profiel hebben. Deze training is voor iedereen geschikt, dus een uitgebreide kennis van internet is niet noodzakelijk.

Inhoud & eindresultaat
De outplacement-consultants streven naar bewustwording over de veranderingen van de afgelopen jaren binnen de wereld van solliciteren en het vinden van een baan. Er wordt gewerkt aan hoe het CV van de outplacement cliënt digitaal vindbaar wordt. Bij outplacement coaching bij Dreamjob gaan outplacement cliënten zelf ook- met op de training aanwezige laptops - aan de slag om een goed digitaal netwerk te creëren. Afhankelijk van het profiel van de cliënt, is het ultieme doel het proces van solliciteren om te draaien: de werkgever vindt de cliënt in plaats van andersom.

Praktisch
Deelnemen aan de training Personal Internet Marketing©, binnen een outplacement traject of er buiten, kan op 2 manieren. Een hele dag met een groep van maximaal 10 deelnemers of 2 uur privà©-training onze eigen gespecialiseerde Dreamjob outplacement coach.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dreamjob
Mervyn Nankoe
Laan op Zuid 296
3071 AA Rotterdam
T: 010-4239039
F: 010-4137049
e: [email protected]
i: http://www.dreamjob.nl