Wie tegenwoordig veel onderweg is kan niet meer zonder een navigatiesysteem. Het zorgt ervoor dat we ontspannen en veilig onze bestemming bereiken, met altijd de snelste of kortste route. Tevens is het veiliger dan het gebruik van wegenkaarten en kan het een hoop brandstof schelen. De markt van navigatiesystemen is volgens velen een verzadigde markt, met merken als TomTom, Mio en Gamin. Als antwoord hierop steken er zich nu bedrijven de kop op die het mogelijk maken de navigatie te personaliseren. Navigoat is een site die zich hierop heeft gespecialiseerd. U kent hun reclame wellicht van de Tv of radio...

Met de software die Navigoat aanbied is het mogelijk om de stemmen van de navigatiesystemen naar wens aan te passen. Zo kunnen andere navigatiestemmen gekozen worden of kunt u de stemmen zelf in spreken, of laten inspreken door de kinderen. Tevens kunt u uw eigen naam laten invoeren. Het is een leuke, creatieve toevoeging, welke het rijden nog plezieriger zal moeten maken.

Gepersonaliseerde navigatiestemmen zijn een leuke afwisseling op de standaard, en vaak ongezellige, stemmen en kunnen zelfs voordat er daadwerkelijk in de auto gebruik van gemaakt word voor veel voorpret zorgen.

Website: http://www.navigoat.com/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular