Persuitnodiging première 18 maart a.s.
'De beul van de Martelaarsgracht´
Beul Evert Santegoeds kent geen genade
 
The Amsterdam Dungeon presenteert haar nieuwe show ‘DE BEUL VAN DE MARTELAARSGRACHT’. Niemand minder dan hoofdredacteur van Weekblad Privé, Evert Santegoeds, heeft de stem ingesproken van de ‘beul’. Hij is door zijn reputatie als roddelkoning, door (een deel van) bekend Nederland gevreesd. Nu hij zijn stem ‘leent’ voor de rol van de beul, kan hij deze reputatie onderschrijven… Extra leuk voor de bezoekers van The Amsterdam Dungeon, die nu zelf kunnen ervaren hoe het is om te vrezen voor Evert Santegoeds.

Uitnodiging opening | 18 maart | 19.00 uur
Wij nodigen u van harte uit voor de feestelijke opening van deze nieuwe show op dinsdag 18 maart a.s. om 19.00 uur in The Amsterdam Dungeon. Evert Santegoeds zal om 19.30 uur de officiële opening verrichten, waarna iedere gast zal vrezen voor zijn stem. Met een hapje en een drankje kunnen we ons angstzweet afschudden en weer met een veilig gevoel naar buiten.
Graag vernemen wij of u aanwezig kan zijn bij de opening van de nieuwe show. U kunt zich aanmelden door een mail met uw naam en telefoonnummer te sturen naar [email protected]. U ontvangt van ons een bevestigingse-mail dat u op de gastenlijst staat.
 
‘De beul van de Martelaarsgracht’
‘De Beul van de Martelaarsgracht’ is de nieuwe, bloedstollende attractie van de Amsterdam Dungeon. Het publiek wordt verrast door de mysterieuze show vol angstaanjagende momenten. Vrees voor je leven als je de martelaarskamer binnenstapt, verover je angsten en laat je meevoeren naar de duistere tijden van Amsterdam. In de donkere kamer is geen ruimte voor genade, je lot ligt vast en de beul zal jou de schrik van je leven bezorgen. Tijdens de show wordt duidelijk hoe het is om martelaar te zijn. Sadistische vreugde zal zegevieren, maar voor wie? De stem van Evert Santegoeds in de rol van ‘beul’ is nu te beleven in The Amsterdam Dungeon.

Over The Amsterdam Dungeon
Diep in het hart van Amsterdam bevindt zich, verborgen onder het Rokin, de meest huiveringwekkend beroemde attractie van de wereld. The Amsterdam Dungeon brengt meer dan 500 jaar griezelige authentieke geschiedenis tot leven… en dood. Een waarschuwing: het is verstandig om in de donkere catacomben van de Dungeon altijd op je hoede te zijn. Sommige van de “attributen” hebben de akelige gewoonte om weer tot leven te komen… The Amsterdam Dungeon is een unieke combinatie van museum, theater en attractie. Waargebeurde en griezelige verhalen uit de Amsterdamse geschiedenis worden door acteurs tot leven gebracht en extra spannend door de vele special effects, een spannende rit in een achtbaan en het spiegellabyrint. Leven in angst voor de Pest, de VOC, de Spaanse Inquisitie en de donkere straten van Amsterdam wordt weer werkelijkheid.
 

Meer informatie
Consumenten kunnen voor meer informatie over de nieuwe show en voor een aantrekkelijke korting op de entreeprijs terecht op de speciale actiewebsite www.debeulvandemartelaarsgracht.nl. The Amsterdam Dungeon is dagelijks geopend en gelegen in het hartje van Amsterdam op het Rokin 78. Voor vragen kunnen consumenten ook bellen naar 020-5308500.
 
Noot voor de redactie
Voor aanvullende persinformatie, interviews of extra beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met Joost de Bree van Breeduit! Marketing Communicatie en PR. Van Diemenstraat 116, 1013 CN Amsterdam. Tel: 020-4863441, fax: 020-4863911, e-mail: [email protected]