Dordrecht, 1 februari 2010 Indoles heeft Peter Bakker benoemd als Commercieel Directeur.
´Het is voor mij een uitdaging om dit nog jonge bedrijf te laten groeien. Ik krijg de kans om mijn ruime ervaring op het gebied van business development en sales op de portfolio van Indoles aan te wenden voor de verdere groei. Dat is onze gezamenlijke ambitie en past uitstekend in het carrià¨repad dat ik voor ogen heb‘˜, aldus Peter Bakker.
Per 1 februari is Peter Bakker gestart met zijn werkzaamheden.
Peter Bakker heeft ruim 15 jaar ervaring met het verkopen van IT projecten en IT beheer.
Deze ervaring heeft hij opgedaan bij bedrijven als: Syntegra, The Vision Web en Ordina.

Kees van der Westen, directeur van Indoles, heeft in het verleden samengewerkt met Peter Bakker en is ervan overtuigd met Peter de ideale aanvulling gevonden te hebben voor de commerciële activiteiten van Indoles. Hij heeft bewezen succesvol te zijn. Hij kent de markt en de uitdagingen waar ondernemingen voor staan.

Over Indoles
Indoles levert management en consultancy diensten. De ervaren managers en consultants zijn uw ideale sparringpartner op zowel tactisch als strategisch niveau. Zij zijn gecertificeerd op hun vakgebied en maken gebruik van erkende hulpmiddelen en methodieken zoals Prince2, CATS CM en ITIL.
Samen met partner CM Partners is Indoles dà© gespecialiseerde leverancier van interim contractmanagers. Contractmanagement met een PLUS. Dit onder het label CMinterim.
Onze consultants zijn werkzaam rond ERP oplossingen, webtoepassingen (e-commerce) en technische architecturen. De focus hierbij is Business Process Modelling en het opstellen van daarbij passende applicatie architecturen en infrastructuren.
Op SAP gebied hebben we ruime ervaring met bedrijfsprocessen en functionele vraagstukken rond ketenintegratie (electronic billing en ordering) en logistiek (productie, planning, distributie, warehousemanagement). Op Microsoft gebied zijn invoering en toepassingsmogelijkheden van BizTalk en SharePoint de primaire expertisegebieden.
Zie voor meer informatie http://www.indoles.nl.

Voor meer informatie:
Peter Bakker
Telefoon: +31 6 1313 9914
Email: [email protected]

Kees van der Westen
Telefoon: +31 6 1313 9909
Email: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular