Tijdens de gezellige en spannende ACNN racedag, afgelopen zondag, op het TT circuit Assen kwam debutant Peter Dool voor het eerst aan de start van de BMW Aprisco Cup. Na de goed verlopen tijdtraining mocht Peter de 37e positie op de grid innemen met een snelste rondetijd van 2:12.017.

Bij race 1 ging Dool voortvarend van start en maakte meteen 4 posities goed in de eerste ronde. Al gauw bevond hij zich met z'n zilvergrijze BMW in de middengroep. Helaas werd de druk iets te groot en kwam de auto in een spin terecht in de 25e ronde. Na uit het grind te zijn gesleept kon de race worden gefinisht als 34e, toch nog een winst van 3 posities.

In de tweede race van de dag was Peter ook al snel weer in het middenveld te vinden, een lekke band gooide roet in het eten en moest het team genoegen nemen met een 33e positie in het eindklassement.

De hele zondag heeft Dool steeds progressie laten zien: de 2e race reed hij op versleten banden zelfs enkele seconden sneller dan tijdens zijn kwalificatie. De eerste punten zijn binnen en team Peter Dool Racing heeft laten zien goed mee te kunnen komen in deze klasse. De eerste racedag voorspelt veel goeds voor de rest van het seizoen!

------------------------------------------------

Over Peter Dool
Peter Dool is internetondernemer met de succesformule www.BestThings.nl. Na in 2007 als hoofdsponsor kennis te hebben gemaakt met cup-racen, neemt hij dit seizoen zelf plaats in de cockpit.

In de BMW Aprisco Cup wordt hij bijgestaan door Moovio Online Marketing, Groen Elektrotechniek en Caspers Track.

Contact:
Peter Dool
tel: 06 12 33 23 73
e-mail:[email protected]
web: www.peterdool.nl

-----------------------------------------------