Loenen, 1 maart 2010 Profict, specialist in het ontwikkelen en beheren van bedrijfskritische informatiesystemen, heeft Peter Spaans (39) in dienst genomen als accountmanager.

Peter Spaans is reeds sinds 1996 werkzaam in de IT, hoofdzakelijk in het domein software development. Hij is werkzaam geweest voor zowel kleinere als grotere system integrators.

De aanstelling van Spaans past binnen de groeistrategie van Profict, waarbij het bedrijf het aantal klanten de komende jaren gestaag wil uitbreiden en een verdubbeling van de huidige omzet wil realiseren. Profict richt zich op het ontwikkelen van bedrijfskritische systemen, samen met de klant. Profict ondersteunt, via zijn zusterorganisaties ZX (infrastructuur en hosting) en Trivento (applicatiebeheer), zijn klanten ook op het gebied van applicatiebeheer en infrastructuur en hosting. Gezamenlijk vormen deze drie partijen de PTZ-groep.

Spaans heeft bewust voor Profict gekozen: ´Ik wil weer voor een bedrijf werken waar de lijnen kort zijn en waar kwaliteit en het belang van de klanten te allen tijde op de eerste plaats staan. Bij Profict is dat duidelijk het geval. Het ontwikkelen van een systeem is hier niet een doel op zich. De mensen van Profict willen echt dat realiseren waar de klant behoefte aan heeft en trots kunnen zijn op wat ze hebben gemaakt.‘˜

Spaans is blij dat hij zich sinds zijn overgang naar Profict weer volledig kan richten op de inhoud: ´Bij een relatief klein bedrijf als Profict ben je in staat om meer je stempel op het geheel te drukken. Met mijn ruime ervaring denk ik dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan het verder structureren van de salesorganisatie.‘˜

Over Profict
Profict is een IT-projectorganisatie met een focus op het Java Enterprise platform en JBoss en Oracle als belangrijkste technologiepartners. Profict maakt samen met Caerleon deel uit van de PTZ-Groep die oplossingen levert op het gebied van IT-architectuur, maatwerkontwikkeling en applicatieonderhoud en beheer, infrastructuur en hosting. Dankzij een projectmatige aanpak, in-depth expertise, en passie ontwerpen ze krachtige en doelmatige maatwerkoplossingen.
Klanten waaronder NUON, Eneco, Electrabel, Agis Zorgverzekeringen, Salland verzekeringen, Zwitserleven, FWG, Gemeente Amsterdam, Gemeente Rotterdam, SIDN en de Nationale Postcode Loterij hebben de expertise van Profict ingeroepen om complexe businessvraagstukken op te lossen en concrete zakelijke resultaten te boeken. Daarnaast worden de specialisten van Profict regelmatig ingeschakeld om vastgelopen projecten vlot te trekken en efficiënt oplossingen te realiseren. Profict is gevestigd in Kasteel ter Horst in Loenen en Landgoed Boekesteyn in ‘˜s Graveland. Kijk voor meer informatie op: www.profict.nl.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers & De Jong
Wilco Rutenfrans
T 020 4210565
E [email protected]

Profict
Gert Oortgiesen
T 055 - 578 66 00
E [email protected]