(Persbericht) NATIONALE VERHUIZINGEN, INTERNATIONAAL VERHUIZEN. VERHUIZING DEN HAAG, TIJDELIJKE OPSLAG, PIANOVERVOER, PIANO‘˜S VERVOEREN, PIANOTRANSPORT, PIANOTRANSPORTEN EN VERVOER VLEUGELS door ERKENDE VERHUIZERS VERHUISBEDRIJF WANSEM DEN HAAG ZUID-HOLLAND, Z-H.

NATIONALE VERHUIZINGEN
Een verhuizing is voor u een belangrijke gebeurtenis die goed moet verlopen. Daarom is het verstandig om een deskundige erbij te halen, met ervaring en kennis van zaken. Met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid waarmee wij piano's transporteren, verzorgen wij ook uw verhuizing. Niet alleen werken wij met onze vaste medewerkers, maar ook met de meest moderne hulpmiddelen.
Onze verhuisauto's zijn standaard uitgerust met verhuisliften of laadklep, rolcontainers, garderobeboxen en schilderijdozen. Naast het laten uitvoeren van uw verhuizing, is het ook mogelijk uw inboedel door ons te laten verpakken. Alle voorbereidende werkzaamheden in uw woning, zoals het demonteren van meubels, lampen, gordijnrails e.d., kunnen door ons worden uitgevoerd. Als u verhuist binnen Nederland dan is automatisch het Garantiecertificaat Erkende verhuizers van toepassing op uw verhuizing.

INTERNATIONALE VERHUIZINGEN
Is het voor u al lastig om binnen eenzelfde postcodegebied te verhuizen, dan zal het ongetwijfeld een ramp voor u zijn als u landsgrenzen over moet gaan. Gelukkig zijn wij naast verhuizingen binnen Nederland ook gespecialiseerd in verhuizen van en naar het buitenland.

VERHUISKOSTENVERGOEDING
Verhuiskostenvergoeding ook voor particuliere verhuurders verplicht.
Bij een noodzakelijke verhuizing als gevolg van renovatie of sloop moeten alle verhuurders voortaan een bijdrage in de verhuis- en inrichtingskosten verstrekken aan de huurder.
De vergoeding geldt voor verhuizingen door renovatie of sloop die op of na 27 februari 2010 plaatsvinden.
Voor zelfstandige woningen, woonwagens en standplaatsen bedraagt de bijdrage van de verhuurder ten minste 5.264 euro. Vanaf 1 maart wordt deze minimumbijdrage verhoogd naar 5.327 euro.
De verhuiskostenvergoeding bij renovatie en sloop geldt al voor woningcorporaties. De regeling geldt zowel voor noodzakelijke tijdelijke verhuizing waarbij de huurovereenkomst wordt voortgezet, als voor noodzakelijke definitieve verhuizing waarbij de huurovereenkomst wordt beëindigd.

TIJDELIJKE OPSLAG BLIJKT EEN GROOT SUCCES!
Voor tijdelijke opslag en voor interne verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Stel, u gaat verbouwen en het ontbreekt u aan de ruimte om vrij te kunnen werken. Dan heeft van der Wansem voor u een passende oplossing. Of u nu in Den Haag woont of elders, van der Wansem kan uw inboedel tijdelijk voor u opslaan of kan u bijstaan met het verplaatsen van uw meubilair tijdens uw verbouwing. Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een verhuisofferte aan.

Als u voor een korte of langere periode spullen op wilt slaan, al dan niet in combinatie met een verhuizing, dan is van der Wansem hà©t adres. Wij bieden een professionele oplossing voor al uw opslagwensen tegen een gunstig tarief. Uw spullen zijn schoon, veilig en warm opgeborgen.

Een hedendaags verhuisbedrijf kan niet zonder opslagruimte. Het meest prettige is het natuurlijk dat u van A naar B verhuist en dat bestemming B ook direct de eindbestemming is. Mocht dit niet het geval zijn dan biedt een tijdelijke opslagruimte een hele geruststelling.

VERWARMDE OPSLAG
Fa. P.J. van der Wansem beschikt over professionele verwarmde opslagruimte.
Uw inboedel wordt schoon, veilig en warm bewaard in containers, welke daarna uitsluitend voor u bereikbaar zijn.Onze opslagruimte voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is optimaal beveiligd tegen weersinvloeden, brand, diefstal en ongedierte.
Ook voor het inpakken van uw inboedel bent u bij van der Wansem aan het goede adres.Onze medewerkers zijn experts in het zorgvuldig en breukvrij inpakken van bijvoorbeeld uw kwetsbare glasservies en uw kunstwerken.

COMBINATIE RITTEN VOOR PIANO'S EN VLEUGELS
Regelmatig hebben wij combinatie ritten voor piano's en vleugels buiten de regio.Piet van der Wansem had in 1921 al door dat specialisatie de toekomst heeft.Hij vervoerde piano's voor gerenommeerde pianozaken door heel Nederland. Inmiddels staat van der Wansem bekend om zijn ruime ervaring bij het internationale vervoer van piano's en vleugels.

PIANOVERVOER EN TRANSPORT VLEUGELS
Er komt veel kijken bij het vervoer van piano's en vleugels. ´Gewone verhuizers‘˜ branden er vaak hun vingers niet aan. Het ontbreekt hen aan de juiste apparatuur om bijvoorbeeld een vleugel een trap op te krijgen.Van der Wansem gaat op dit gebied mee met de tijd. We beschikken over elektrische takels en desnoods zetten we kraanwagens of verhuisliften in.

De gevolgen van een ondeskundige behandeling van uw geliefde instrument zijn vaak rampzalig.Ook al dekt de verzekering doorgaans de materiële schade; u schiet daar weinig mee op. De emotionele schade is blijvend. Wij beseffen dat ervaring met een dergelijk vervoer een absolute voorwaarde is alvorens het à¼berhaupt wordt aangeboden.

Onze passie die gepaard gaat met dit werk wordt ook erkend door onze klanten.Trots zijn we, dat we gewaardeerd worden om onze vakkennis. Dit uit zich in het feit dat pianozaken en stemmers onze onderneming (zelfs internationaal) aanraden en ons als ´de specialisten´ zien.

FA. P.J. V.D. WANSEM (sinds 1921)
Tauber 39
2491 DB Den Haag
tel : 070-327 28 26
fax: 070-327 28 45

http://www.wansem.nl