De vraag naar kerstpakketten in de vestigingen en op www.sligro-kerstpakketten.nl zorgt momenteel voor piekdrukte in de distributiecentra van Sligro; leveranciers hebben inmiddels 6.000 pallets aan artikelen geleverd voor de kerstpakketten en de lopende band waarop ze worden ingepakt, draait momenteel op volle toeren.

C. Baan van Sligro Kerstpakketten: à¢â‚¬à…“Oktober is altijd de drukste maand voor kerstcadeaus; de meeste klanten plaatsen dan hun bestelling op www.sligro-kerstpakketten.nl of in de vestiging. Ook de meeste producenten leveren in deze maand hun kerstpakketartikelen af. De leveringen deze week door in totaal 200 vrachtwagens hebben zelfs tot files geleid in Veghel.

Internationale leveringen voor Sligro kerstpakketten
De spreiding van landen waar de producten voor de kerstpakketten vandaan komen, wordt bovendien steeds groter. De producenten van deze artikelen zijn onder andere gevestigd in Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika, Indonesië, Vietnam, China, India, Pakistan, Chili en de Verenigde Staten. Ook de Nederlandse leveranciers zijn sterk vertegenwoordigd in de Sligro kerstpakketten.

Sligro behoort tot de top 3 van kerstpakkettenleveranciers in Nederland. Deze groothandel beschikt over een landelijk netwerk van 45 vestigingen waar een breed assortiment kerstpakketten verkrijgbaar is. Daarvan zijn 17 locaties voorzien van een compleet ingerichte kerstpakkettenshowroom. Ook op www.sligro-kerstpakketten.nl zijn alle kerstcadeaus te zien.

--
Noot voor de redactie

Voor meer informatie over Sligro Kerstpakketten kunt u contact opnemen met:

Wilco Jansen
Hoofd Communicatie Sligro Food Group
Telefoon: 0413-343500
E-mail: [email protected]

Website: http://www.sligro-kerstpakketten.nl