Pilot xenon verlichting betekent een revolutie

De ultieme Pilot xenon kit is geboren. U hoeft bijna nooit mee de lampen in uw koplamp te vervangen. Ook heeft u nooit meer slecht startende xenonlampen. U kan zelf gemakkelijk de xenon inbouwen. Xenon gaat tot wel acht keer langer mee dan halogeen!

U hoeft bijna nooit mee de lampen in uw koplamp te vervangen.
De Pilot xenon is veel minder kwetsbaar dan halogeen. Xenon werkt met gas, net als een TL lamp. De oude koplampen zijn voorzien van gloeilampen met gloeidraad, dat uiteindelijk zal opbranden als een kaars.

U kan zelf gemakkelijk de xenon inbouwen.
Drastische aanpassingen heeft u niet. Alles is al aanwezig in de koplamp om uw lamp aan te sluiten voor gebruik. U hoeft alleen de xenonlamp in te steken; plug & play! Auto.led-champ.nl heeft het voor u getest.

Ook heeft u nooit meer slecht startende xenonlampen.
Pilot komt met de eerste xenon kit waarbij na aansluiten geen complicaties optreden!
Eerder uitgebrachte xenon varianten gaven een melding op het dashboard van een defecte lamp. En hadden af en toe opstartproblemen. Pilot denkt vooruit en ontwikkelde dà© Pilot xenon kit; het systeem waarbij deze complicaties niet bestaan!

Xenon niet meer alleen voor de dure wagens

Xenonverlichting bestaat al enige tijd, maar het was duur voor de standaard auto's. Het werd alleen fabriek afgeleverd in de dure sleeën, zoals in bijvoorbeeld de Mercedes S klasse. Tegenwoordig is dat anders. Xenon is nu betaalbaar en gewoon los te verkrijgen. En de xenon is geschikt voor alle auto's, motoren en trucks.

Pilot denkt vooruit

Pilot Xenon sluit naadloos aan op uw behoefte. Andere vergelijkbare xenon kits zijn tot op de dag van vandaag niet in te bouwen in een auto met CAN-bus (boardcomputer). De Pilot Xenon kit wel. Door de jaren heen hebben zij hun product steeds maar verbeterd. Waar de andere fabrikanten stil bleven staan ging Pilot door.

Engineers ontwikkelen door op xenonlampen, starters (ook wel ballast genoemd) en andere elektronica. Zodat u zelf die xenon kit kunt inbouwen.

Twee top producten

Auto.led-champ.nl levert uit het assortiment van Pilot twee lijnen:

De standaard lijn, de "Pilot Classic Line"
Deze wordt geleverd met de starter (ballast) uit het begin van het xenon tijdperk. Deze ballast kunt u ook inbouwen in auto‘˜s zonder CAN-bus elektronica. Dat zijn auto's zoals bijvoorbeeld een Golf 2 en Opel Corsa B. Deze xenonkit is verkrijg baar vanaf € 160,-

De geavanceerde lijn, à¢â‚¬Å“Pilot Pro Lineà¢â‚¬.
Bij deze xenon set bezit de laatste technologie op het gebied van xenon verlichting. Deze xenon kit kunt u zonder complicaties in à©lke auto met of zonder CAN-bus elektronica monteren. De ballasten zijn werelds kleinste en daardoor kunt u deze extra makkelijk wegbouwen op moeilijke plekken. Deze xenonkit is verkrijgbaar vanaf € 199,- voor auto's en voor motoren vanaf € 109,-.

Pilot Pro Line Bi-xenon (dimlicht en grootlicht) is verkrijgbaar vanaf € 219,-