(Persbericht) De Pilz insert komt uit o.a. met diverse starterpakketten van de veiligheidsrelais (PNOZ)

Pilz introduceert een aantal starterspakketten van diverse veiligheidsrelais (PNOZ). In de september editie van een aantal vakbladen laat zij een speciale krant mee verspreiden waarin deze pakketten zijn opgenomen.

Het gaat om de basismodule PNOZmulti, configureerbaar veiligheidsrelais, het compacte veiligheidsrelais de mini Multi, het uitbreidbare veiligheidsrelais met max. 8 I/O modules en een veiligheidsrelais met ethernetpoort.

Veiligheidsrelais PNOZ doen elke dag miljoenen keren hun werk, en dat over de hele wereld. PIlz is met de veiligheidsrelais PNOZ wereldwijd marktleider. In nauw overleg met haar klanten werkt men continu aan de ontwikkeling van de technologie voor talrijke oplossingen.

In deze insert staan ook diverse nieuwe c.q. vernieuwende veilige sensoren. Contactloze, magnetische veiligheidsschakelaars die ervoor zorgen dat tijdens het proces de machine blijft draaien zolang het hek gesloten is, gecodeerde veiligheidsschakelaars waarmee de hoogste graad van bescherming tegen manipulatie wordt bereikt, veilige heksystemen, veilige naderingschakelaars die dectecteren naadloos de nadering van metalen objecten en trekkoordschakelaars voor optimale veiligheid in het productiebereik.

Veiligheidsensoren zijn onmisbaar voor een optimale rentabiliteit en procesveiligheid. Ze beschermen de mens die de machine bedient en voorkomen ongevallen.

Wilt u de insert gratis ontvangen? [email protected] of bel Tel: 0347 320 477