(Persbericht) Pilz organiseert seminar: Veilig ontwerpen? Hoe pak je het aan?

Pilz organiseert op donderdag 20 oktober a.s. een interactief seminar met als thema: veilig ontwerpen? Hoe pak je het aan?

We beginnen met een plenaire sessie van Martijn Drost, sr. Safety consultant van Pilz over veilig ontwerpen. Hoe pak je het aan? Hierna worden op interactieve en praktische wijze mini lezingen gegeven, gericht op elektrische productoplossingen.

De volgende onderwerpen worden onder andere behandeld: het veiligheidsrelais en de mogelijkheden mbt communicatie en uitbreiding, het nieuwe automatiseringssysteem PSS 4000 en het V-model, hoe te engineeren met lichtschermen en welke veiligheidsafstanden dient men rekening mee te houden, hoe zit het met muting? Faalkansrekenen en performance level, en welke normen zijn nu van toepassing bij het gebruik van sensoren?

Vanaf 09.00 uur verwelkomen we u hartelijk op een nog nader te noemen locatie in de omgeving van Den Bosch. Om 09.30 starten we met de plenaire sessie veilig ontwerp. Daarna volgen diverse interactieve sessies rond elektrische productoplossingen. In de middag behandelen we een praktijk case. We verwachten om 16.00 uur het programma af te ronden.

Inschrijven kan via bestellen.pilz.nl/news/seminar. Inschrijfgeld € 49,- p.p. ex btw.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen rond dit seminar? Volg ons dan op twitter. #pilzseminar