Goedkope reizen tijdens de Pin High Crazy Days: Het moet niet gekker worden!!

Hoofddorp, 4 januari 2010

Op zaterdag 9 januari gaat de derde editie van de Pin High Crazy Days van start. Van 9 tot en met 16 januari kunnen golfliefhebbers hun slag slaan op de website van Pin High Golftravel, www.pinhigh.nl. Golfreizen naar o.a. Thailand, Tunesië en de Canarische Eilanden zijn gedurende de Crazy Days weer extra scherp geprijsd. De kortingen kunnen zelfs oplopen tot honderden euro‘˜s en bovendien krijgen de eerste 100 personen een greenfeevoucher van GMG cadeau. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.

Crazy Days
Van 9 tot en met 16 januari vinden de Pin High Crazy Days plaats. Pin High Golftravel pakt onder het motto ´Het moet niet gekker worden!‘˜ tijdens deze derde editie flink uit. Golfliefhebbers kunnen gedurende de Crazy Days via www.pinhigh.nl voordelige reizen boeken naar diverse bestemmingen in onder andere Thailand, Tunesië, Kenia en Portugal, waarbij de kortingen kunnen oplopen tot wel € 400,-.

Eric Bakker, directeur Pin High Golftravel: à¢â‚¬Å“We brengen golfliefhebbers graag alvast in de stemming voor aankomend golfseizoen door spectaculaire en bovendien zeer voordelige reizen aan te bieden naar warme bestemmingen, zo is er al een golfreis naar Sheraton Algarve in Portugal te boeken voor slechts € 339,-. Na het succes van de vorige twee edities staan de mensen bij wijze van spreken alweer in de rij! We kunnen iedereen alleen maar adviseren er weer op tijd bij te zijn, want OP=OP!à¢â‚¬, aldus Bakker.

Online boeken en greenfeevouchers cadeau
Tijdens de Crazy Days wordt, in samenwerking met diverse hotels, een beperkt aantal reizen tegen stuntprijzen aangeboden. Deze reizen kunnen tijdens de Crazy Days alleen online geboekt worden via www.pinhigh.nl en worden aangeboden zolang de voorraad strekt. Bovenop de korting ontvangen de eerste 100 personen bij het boeken van een reis tijdens de Crazy Days ook nog een greenfeevoucher. Deze kan men tot en met 31 maart verzilveren op Golfbaan Spaarnwoude, Golfbaan Naarderbos, Maastricht International Golf en Golfbaan Welschap.

Over Pin High Golftravel
Pin High Golftravel vierde onlangs haar 20 jarig jubileum en is al jaren de nummer 1 in golfreizen en marktleider in Nederland. Met een veelzijdig aanbod, een hoge servicegraad en een unieke prijs-kwaliteitverhouding gaan jaarlijks duizenden golfliefhebbers op reis met Pin High. Pin High is een dochteronderneming van ANWB en partner van FOX Vakanties, Pharos Reizen en SNP Natuurreizen. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.

- EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie:
Pin High Golftravel
Contactpersoon: Matthijs Hermsen
Tel: 023-5569673

Smith Communicatie
Contactpersoon: Nicky Bredemeijer van Putten
Tel: 070-3614004