Mensen in het veld werken op een beveiligde wijze live in de database op kantoor met de PlanBase Mobile oplossing van PlanBase

Alphen aan den Rijn, 5 juni 2009 PlanBase biedt organisaties de mogelijkheid om de mensen en middelen in het veld (Front Office) met de planning en de volledige bedrijfsapplicatie op kantoor (Back Office) op een revolutionaire manier met elkaar te integreren.

De PlanBase Mobile oplossing is ontwikkeld om organisaties tijd en geld te laten besparen en maximale flexibiliteit te bieden, door de Front- en BackOffice direct met elkaar in verbinding te brengen. Informatie over uw relaties, contactpersonen en de correspondentie zijn direct benaderbaar. Afspraken en takenlijsten aan de hand van agendaoverzichten (live met de planning vanaf kantoor) zijn altijd en overal inzichtelijk en up-to-date. Maar ook het direct verwerken van administratieve informatie en urenregistratie is standaard in de PlanBase Mobile oplossing.

De PlanBase Mobile oplossing ontsluit de PlanBase database direct naar de mensen in het veld. Zo kunnen medewerkers niet alleen op kantoor, maar ook daarbuiten op een veilige manier direct informatie benaderen en invoeren met betrekking tot urenregistratie en administratie, agenda, relaties, en projecten. Maar ook het direct invoeren en beschikbaar stellen van handtekeningen, foto´s en barcodescanning is mogelijk via de apparatuur van Motorola.

Het houdt nooit op; mensen, middelen en informatie zijn continu in beweging en dus hebben organisaties ieder beschikbaar voordeel nodig om deze bewegingen snel, foutloos en efficiënt door te kunnen voeren. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, biedt PlanBase standaard de mogelijkheid om te koppelen met verschillende randapparatuur en netwerken. Voorbeelden van draadloze communicatie zijn GSM, HSDPA, UMTS, en SMS. Koppelingen met meetapparatuur in voertuigen behoort ook tot de mogelijkheden.

In versie 1.17 biedt PlanBase tevens de mogelijkheid voor automatisch roosteren. Via deze mogelijkheid kunnen planners een onbeperkt aantal roosters genereren en mensen en middelen automatisch volgens deze roosters inplannen. Direct rekening houdend met de beschikbaarheid van deze mensen en middelen. Versie 1.17 is per direct beschikbaar.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over PlanBase

PlanBase is sinds 1998 actief op de Nederlandse markt. PlanBase is een volledig bedrijfsinformatiesysteem, met als de basis en hart van het programma de planning. In onze planningmodule wordt gebruik gemaakt van de simpele à¢â‚¬à…“drag & drop filosofie. PlanBase is ontwikkeld met bedrijven uit verschillende branches, die zeer intensief werken met in te plannen onderdelen, zoals personeel, materieel, uitrustingen en materialen. Vanwege deze samenwerking sluit PlanBase nu al grotendeels aan op uw werkproces. Daarbij is het programma zeer intuïtief en gemakkelijk in het gebruik.

PlanBase is ontwikkeld vanuit de gedachte dat een efficiënte en foutloze Planning alleen zin heeft wanneer deze geïntegreerd samenwerkt met CRM (relatiebeheer), ERP (voorraadbeheer), PSA (projectenbeheer) en administratie. Deze visie blijkt de juiste te zijn: Op dit moment is er een groeiende behoefte aan planningssystemen, waarmee mensen en middelen eenvoudig en efficiënt in kunnen worden gezet. Het bekende à¢â‚¬à…“met minder meer doen.

Wanneer u met PlanBase aan de slag gaat, werkt u met een bedrijfsinformatiesysteem, waarbij de planning is geïntegreerd met belangrijke onderdelen zoals de relaties, mensen en middelen, afspraken, dossiervorming en documentenbeheer. En zeker wanneer u de oplossing bedrijfsbreed inzet, voorziet PlanBase in de volledige integratie met de andere belangrijke logica van het informatiesysteem.

PlanBase werkt voor klanten in verschillende sectoren, waaronder de grond-, weg- en waterbouwbranche, opleidingenbranche, containerbranche, softwarebranche, advocatenbranche, afbouwbranche, adviesbranche, overheidsinstellingen en defensie.

Voor meer informatie over PlanBase kunt u contact opnemen met:

PlanBase BV
Tel: +31 (0)88 9000 100
E-mail: [email protected]
www.planbase.nl