PERSBERICHT

Planet Interactive komt met de MI2, een nieuwe next gen handheld gameconsole met 100 ingebouwde games

Purmerend, 28 augustus 2009

De nieuwe MI2 is de eerste portable handheld spelcomputer die gebruikt maakt van een ingebouwde accelerometer. Door simpelweg de console in de gewenste richting te kantelen bestuur je de games. Tevens is het mogelijk touchpen en classic games te spelen. De MI2 is voorzien van een ingebouwde MP 3/Mp4 speler, een digitale camera, een video camera/speler en een digitaal fotoalbum.

De console heeft 100 ingebouwde games en vanaf medio november is het mogelijk nieuwe MI2 games via het internet tegen betaling (vanaf à¢à¢â‚¬Å¡¬1,99) te kunnen downloaden.

Sensitive Games

De ingebouwde accelerometer geeft de 10 ingebouwde sensitive games een extra dimensie. Zo bestuur je een racegame door de console naar links of rechts te kantelen, accelereer je door deze naar voren te kantelen en rem je door de console naar achteren te kantelen.

Touch pen games

De veertig ingebouwde touch pen games hebben diverse coole features:

- met de camera games maak je een foto en kan je deze op een grappige manier vervormen; vervolgens kan je dit personage als character in een camera game laten spelen.

- door de console te schudden bouw je in sommige games bonuspunten op.

- je kunt tekeningen met de touchpen virtueel inkleuren op je MI2.

Soduko, Paardentrainen, Puppy opvoeden, Brain Gym (met NL schermteksten), Virtual Life, Guitar Beat, Love Season, Love Match, een Music Sampler game en nog veel meer zorgen voor een verrassende speelwaarde.

Educatieve games
De vijf ingebouwde educatieve games zijn voorzien van NL voice overs en NL schermteksten, dit biedt kinderen vanaf 3 jaar de gelegenheid om spelenderwijs woordjes, vormen, rekenen e.d. te leren.

De educatieve games worden op de klassieke wijze met richting en functietoetsen gespeeld.

Overige classic games

Natuurlijk kan je ook nog traditioneel gamen met de overige vijfenveertig ingebouwde klassieke games, ook deze speel je met de klassieke console functietoetsen.

Overige informatie

De MI2 maakt gebruik van en 32 bits processor en is voorzien van hoog resolutie 3.5 inch TFT scherm voor een helder beeld.

De Mp3 speler is compatible met MP3 bestanden, de Mp4 speler met AVI Motion Jpeg files. De camera en video recorder maken gebruik van een 300k pixel sensor en het fotoalbum is compatible met Jpeg bestanden. De console heeft een intern geheugen van 16 Gb, waarvan 512 Mb vrij. Een mini sd card slot is aanwezig voor expandable memory. De 1200 Mah accu is oplaadbaar.

Met de meegeleverde Av kabel kan je de console op je TV of DVD aansluiten, uiteraard is een oortelefoon inbegrepen. Console formaat 14,6x7,2x 2,4 cm

Prijzen en beschikbaarheid

De Mi2 is vanaf midden october beschikbaar in de kleuren zwart en wit en kost à¢à¢â‚¬Å¡¬ 69,99.

Einde persbericht

Voor artwork of nadere informatie:

Planet Interactive

Ommeland 2

1447 BR Purmerend

Contactpersoon: Rob Moens

E-mail: [email protected]

Tel. 0299 655540

Mob 0626386174