Planon voegt doorgewinterde IWMS-expert toe aan managementteam

Nijmegen, 16 december 2009 - De Planon Groep, wereldwijde leverancier van Integrated Workplace Management Solutions, kondigde vandaag de benoeming van Jim Wilton als Vice President Solution Management aan. Wilton zal een belangrijke rol spelen bij de verdere productontwikkeling en het naar de markt brengen van nieuwe oplossingen. De toevoeging van Wilton aan het managementteam, versterkt Planons positie als marktleider.

Wilton heeft meer dan 15 jaar ervaring met vastgoed- en facility management software. In zijn nieuwe rol gaat Wilton zijn ervaring inzetten om de behoefte van de markt te vertalen naar concrete producteisen om zo de oplossingen van Planon nog beter af te stemmen op de wens van de klant. Onder zijn leiding zal de afdeling Solution Management nieuwe best-in-class oplossingen naar de markt brengen.

Voor zijn overstap naar Planon bekleedde Jim verschillende managementposities bij organisaties in de IWMS-sector. Hij was o.a. Director Product Strategy & Marketing bij Accruent en Vice President Product Management & Marketing voor Tririga in de Verenigde Staten.

"Planon is goed gepositioneerd om de groeiende uitdagingen van vastgoed-, IT- en facility managers over de hele wereld te adresseren," aldus Wilton. "Ik ben opgetogen over de mogelijkheid me aan te sluiten bij een toonaangevende leverancier van vastgoed-, it- en facility management software, die klanten in staat stelt om kosten te verlagen en productiviteit te verhogen."

"Jim's expertise in het ontwikkelen en naar de markt brengen van vastgoed en facility management oplossingen zal van grote waarde zijn voor Planon en bijdragen aan ons streven onze oplossingen voortdurend te blijven optimaliserenà¢â‚¬, zegt Pierre Guelen, oprichter en CEO van de Planon Groep. "Als Vice President Solution Management zal Jim een integrale rol binnen het bedrijf spelen bij het ontwikkelen en leveren van geavanceerde oplossingen aan klanten. Productinnovatie raakt zo verweven in ons volledige portfolio."

------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT--------------------------------------

Over Planon
Planon is een zelfstandige en internationaal opererende leverancier van software en consultancy services. Planon optimaliseert en automatiseert de processen van ondersteunende afdelingen zoals Facility Management, Corporate Real Estate en IT Services en de processen van service providers. Het doel is het efficiënt en integraal organiseren van de services, infrastructuur, gebouwen en middelen. Met haar nieuwe à¢â‚¬Å“Green Workplace Economics࢑ž¢à¢â‚¬ concept speelt Planon direct in op de noodzaak voor veel organisaties, om kosten te besparen en gelijktijdig duurzaamheiddoelstellingen te realiseren. Planon is actief in 14 landen, heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, USA en India. Planon heeft wereldwijd meer dan 1300 klanten.

Noot aan de redactie:
Planon BV
Contactpersoon: mevrouw Anne-Marie Kleiss
Wijchenseweg 8
6537 TL Nijmegen
tel: +31(0)24-6413135
fax: +31(0)24-6422942
e-mail (algemeen): [email protected]
e-mail (persoonlijk):[email protected]
internet: www.planon.nl