April 2010 - Planon, wereldwijde leverancier van Integrated Workplace Management Solutions, en InfraVision, Europese dienstverlener op het gebied van Business Service Management, lanceren een strategisch partnership. Door deze samenwerking ontstaat een unieke combinatie van ITIL-implementatiekennis enerzijds en beproefde Integrated Services Management software anderzijds. Op basis van dit partnership zijn Planon en InfraVision als geen ander in staat geruisloze implementaties van volledig geïntegreerde Service Management oplossingen te verzorgen.

InfraVision heeft meer dan 10 jaar ervaring met het implementeren van ITIL- en Service Management processen. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het transparanter, efficiënter, en klantgerichter maken van hun service-organisatie en helpt hen de geleverde services af te stemmen op de core business van de organisatie.
De Integrated Services Management software oplossing van Planon helpt organisaties om diensten vanuit verschillende disciplines te integreren, om zo kosten te besparen en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Deze Planon-oplossing integreert hoogwaardige FM-dienstverlening, IT-services en HR-processen.
"We zijn verheugd over de samenwerking met een partner met zoveel kennis van ITIL-processen.", zegt Pierre Guelen, oprichter en Algemeen Directeur van de Planon Groep. à¢â‚¬Å“De hoogopgeleide specialisten van InfraVision maken bovendien gebruik van ´best-practice‘˜ modellen voor de implementatie van service management tools. Deze modellen zijn gebaseerd op de ervaringen van meer dan 250 organisaties in de laatste 10 jaar en voorzien in echte best practices voor alle relevante ITIL-processen.à¢â‚¬
Maurice van Bladel, Algemeen Directeur InfraVision: à¢â‚¬Å“Geregeld krijgen wij de vraag van onze klanten of we iets kunnen betekenen op het gebied van Facilitair Management al dan niet in combinatie met onze Service Management oplossingen. InfraVision probeert altijd de best mogelijke oplossingen aan haar klanten aan te bieden en met de software van Planon zijn wij van mening dat we precies dat doen. Ons totaalpakket aan oplossingen biedt daarmee ook de perfecte inrichting voor Shared Service centers die zowel IT als facilitair ondersteunen. Wij zijn dan ook erg enthousiast over ons partnership met Planon en de mogelijkheden die dit biedt voor onze klanten.à¢â‚¬
------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT--------------------------------------

Over Planon
Planon is een zelfstandige en internationaal opererende leverancier van software en consultancy services. Planon optimaliseert en automatiseert de processen van ondersteunende afdelingen zoals Facility Management, Corporate Real Estate en IT Services en de processen van service providers. Het doel is het efficiënt en integraal organiseren van de services, infrastructuur, gebouwen en middelen. Met haar nieuwe à¢â‚¬Å“Green Workplace Economics࢑ž¢à¢â‚¬ concept speelt Planon direct in op de noodzaak voor veel organisaties, om kosten te besparen en gelijktijdig duurzaamheiddoelstellingen te realiseren. Planon is actief in 14 landen, heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, USA en India. Planon heeft wereldwijd meer dan 1300 klanten.

Over InfraVision
InfraVision levert Service en Systems Management consultancy vanuit kantoren in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 11 jaar ervaring in het implementeren van processen en applicaties op het gebied van Service en System management staat InfraVision bekend vanwege de hoge toegevoegde waarde die ze levert aan haar klanten wereldwijd. InfraVision is toppartner voor de nummer 1 software producten en leveranciers op het gebied van Service, System en Facilitair Management.