NIJMEGEN, 11 mei 2010 Planon, internationale leverancier van Integrated Workplace Management Solutions, en Safire Services, verantwoordelijk voor het ontwerp, de renovatie en de herinrichting van het Ministerie van Financiën, zijn een samenwerking aangegaan om de dienstverlening van Safire Services voor dit ministerie te monitoren.
De Publiek Private Samenwerking (PPS) Renovatie Financiën is het eerste PPS-project voor rijksgebouwen in Nederland. In opdracht van de Rijksgebouwendienst en het ministerie van Financiën is de hoofdzetel van het ministerie van Financiën in Den Haag ingrijpend gerenoveerd. Safire Services is verantwoordelijk voor het ontwerp, de renovatie en de herinrichting van het ministerie van Financiën in Den Haag, inclusief het beheer en onderhoud van het gebouw voor een periode van 25 jaar.

Het monitoren van de geleverde prestaties is een belangrijk onderdeel van de samenwerking tussen Safire en de Rijksgebouwendienst. Safire zet de Planon Monitoringoplossing in om te kunnen beschikken over betrouwbare en transparante managementinformatie over de geleverde diensten. Naast het monitoren van de contractafspraken aan de hand van de werkelijk geleverde prestatie, ondersteunt de software ook bij het vooraf signaleren van mogelijke knelpunten.

à¢â‚¬Å“Deze prachtige opdracht sluit perfect aan bij de uitgebreide rapportagemogelijkheden van onze oplossingenà¢â‚¬ zegt Pierre Guelen, oprichter en algemeen directeur van de Planon Groep.

Boudewijn Nijdam, lid van de Raad van Bestuur van Safire over de samenwerking: à¢â‚¬Å“De Planon-software stelt Safire in staat de kwaliteit van haar dienstverlening te borgen en deze verder te optimaliseren.à¢â‚¬

------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT--------------------------------------

Over Planon
Planon is de internationale leverancier van software en consultancy services op het gebied van Integrated Workplace Management Solutions (IWMS). Als marktleider optimaliseert en automatiseert Planon processen van ondersteunende afdelingen als Facility Management, Corporate Real Estate en IT-Services en de processen van service providers. Het doel is het efficiënt en integraal beheren van de services, infrastructuur, gebouwen en middelen. Met haar nieuwe Green Workplace Economics-concept speelt Planon direct in op de noodzaak voor veel organisaties, om kosten te besparen en gelijktijdig duurzaamheiddoelstellingen te realiseren. Planon is wereldwijd actief en heeft meer dan 1300 klanten. Daarnaast heeft het bedrijf haar eigen vestigingen in Nederland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland India en de Verenigde Staten.