(Persbericht) Nijmegen, 19 oktober 2010 Planon, wereldwijde leverancier van Integrated Workplace Management Solutions is ook dit jaar weer opgenomen in de Computable 100. Een optelsom van financiële cijfers en de resultaten van een imago-onderzoek levert jaarlijks een lijst van de honderd krachtigste ICT-bedrijven van Nederland.

Om de honderd best presterende bedrijven te selecteren nam Computable experts van Mazars Berenschot Corporate Finance en onderzoeksbureau Motivaction in de arm, die de scores voor financiën en imago berekenden. Bedrijven worden, naast financiële prestaties, beoordeeld op klanttevredenheid, werkgeverschap en innovatief vermogen. De gecombineerde uitkomst van deze scores bepaalt welke bedrijven in aanmerking komen voor een top 100-notering.
------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT--------------------------------------
Over Planon
Planon is ruim 25 jaar de internationale softwareleverancier van Integrated Workplace Management Solutions (IWMS). Meer dan 1.300 organisaties over de hele wereld maken gebruik van de oplossingen van Planon om hun kosten terug te dringen en waarde toe te voegen door hun activiteiten op het vlak van vastgoed en facility management te centraliseren en te automatiseren. Planon heeft eigen kantoren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, India en de Verenigde Staten.

www.planon.nl