(Persbericht) Nijmegen, 13 januari De Planon Groep, wereldwijde softwareleverancier van Facility Management, Corporate Real Estate en ICT-oplossingen, presenteert op de Vakbeurs Facilitair 2011 de nieuwste softwareoplossingen binnen het Planon Smart Workplace-domein. Deze Planon-oplossing maakt het mogelijk flexibeler en efficiënter om te gaan met werkplekken en middelen, wat leidt tot een vermindering van de benodigde vierkante meters en een duurzamere bedrijfsvoering.

Facility Managers staan voor de uitdaging om zo kostenefficiënt mogelijk om te gaan met vierkante meters, werkplekken en middelen. Ook veranderende werkstijlen en behoeften en thema‘˜s als duurzaamheid en mobiliteit vragen om een andere aanpak. De Planon Smart Workplace Solution ondersteunt organisaties bij het beheer van nieuwe werkplekconcepten.

De Planon Smart Workplace Solution bevatte al verschillende innovatieve softwareoplossingen, zoals online selfservicefunctionaliteit, automatische alarmeringen, integratie met gebouwbeheersystemen en een koppeling met Microsoft Outlook®.

Planon heeft haar Smart Workplace-portfolio nu verder uitgebreid met intuïtieve en slimme touch screen- en paneloplossingen om het effectieve gebruik van flexibele werkplekken en project- en vergaderruimten concreet vanaf de werkvloer te ondersteunen. Ook de mogelijke integratie met aanwezigheidsdetectie biedt een breed scala aan nieuwe mogelijkheden om de werkelijke bezetting van werkplekken en ruimten te monitoren en uiteindelijk de efficiency hiervan te verhogen. Planon‘˜s nieuwste integratie met AutoCAD®, Planon Connect for AutoCAD®, maakt het mogelijk flexibele werkplekken grafisch weer te geven en relevante huisvestingsinformatie in AutoCAD® te beheren en met Planon te synchroniseren.

Bezoekers kunnen tijdens de beurs bovendien met al hun facilitaire vragen terecht bij de Planon Business Consultants. Of het nu gaat om strategisch Service Management, Het Nieuwe Werken, Informatie Management, duurzaamheid, Project Management, regievoering of de Planon-roadmap. Bezoekers kunnen van te voren alvast een half uurtje tijd reserveren bij de Business Consultant van hun keuze.
www.planon.nl
------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT--------------------------------------

Over Planon
Planon is de internationale softwareleverancier van Facility Management, Corporate Real Estate en ICT-oplossingen. Planon levert oplossingen die concreet bijdragen tot kostenreductie, klantgerichtheid, duurzaamheid en efficiency. Deze oplossingen zijn onder meer Facility en Space Management, Operations en Maintenance Management, Services Management en Real Estate Portfolio Management. Meer dan 1.300 organisaties over de hele wereld maken hier gebruik. Planon bestaat ruim 25 jaar heeft momenteel eigen kantoren in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Groot-Brittannië, India en de Verenigde Staten.