Software Magazine ziet Planon als à©à©n van ´s Werelds Grootste Software Bedrijven

Nijmegen, 15 oktober 2009 - Planon, een wereldwijde leverancier van corporate real estate en facilities software, heeft vandaag bekend gemaakt dat zij in de 27ste editie van de Software 500 staat. Deze lijst wordt jaarlijks uitgegeven door Software Magazine, ´s werelds grootste software- en service providers magazine.

Planon staat op plaats 275, met een omzet van à¢à¢â‚¬Å¡¬41,2 miljoen. Dit is een substantiële sprong vergeleken met vorig jaar toen Planon nog op plaats 296 stond.

à¢â‚¬à…“De 2009 Software 500 resultaten laten zien dat de omzetgroei in de software- en services industrie gezond was, met een totale Software 500 omzet van $491,3 miljard wereldwijd voor 2008. Dit is een groei van 8,8% ten opzichte van vorig jaar zegt John P. Desmond, redacteur van Software Magazine en Softwaremag.com.

à¢â‚¬à…“Dit is het derde jaar op rij dat Planon in de Software 500 lijst staat, elke jaar klimmen we naar een hogere plaats, zegt Pierre Guelen, oprichter en CEO, Planon Groep. à¢â‚¬à…“De Planon facility en real estate management software oplossingen leveren een substantiële kostenreductie en een duidelijke, meetbare return on investment. Het continue succes van Planon bevestigt het feit dat organisaties vandaag de dag prioriteit geven aan zowel duurzame als ook kostenreducerende projecten.

Ongeveer 44 procent van de 2009 Software 500 zijn particuliere bedrijven, waarvan Planon er à©à©n is.

De Software 500 is een op omzet gebaseerde lijst van ´s werelds grootste software en services leveranciers gericht op middelgrote en grote bedrijven, hun IT professionals, software ontwikkelaars en managers, die betrokken zijn bij de inkoop van software en services. Op www.Softwaremag.com kunt u de hele lijst bekijken nadat u zich heeft ingeschreven.

De rangorde is gebaseerd op totale wereldwijde software en services omzet voor 2008. Dit is inclusief omzet van software licenties, onderhoud en support, training en software gerelateerde services en consulting. Leveranciers worden niet gerangschikt op hun totale bedrijfsomzet, omdat vele ook andere producten hebben, zoals hardware. De financiële informatie is verzameld door een onderzoek voorbereid door King Content Co. en geplaatst op zowel www.Softwaremag.com als andere publieke documenten.

------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT--------------------------------------

Over Planon
Planon is een zelfstandige en internationaal opererende leverancier van software en consultancy services. Planon optimaliseert en automatiseert de processen van ondersteunende afdelingen zoals Facility Management, Corporate Real Estate en IT Services en de processen van service providers. Het doel is het efficiënt en integraal organiseren van de services, infrastructuur, gebouwen en middelen. Met haar nieuwe à¢â‚¬à…“Green Workplace Economicsà¢à¢â‚¬Å¾¢ concept speelt Planon direct in op de noodzaak voor veel organisaties, om kosten te besparen en gelijktijdig duurzaamheiddoelstellingen te realiseren. Planon is actief in 14 landen, heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, USA en India. Planon heeft wereldwijd meer dan 1300 klanten.

Noot aan de redactie:
Planon BV
Contactpersoon: mevrouw Anne-Marie Kleiss
Wijchenseweg 8
6537 TL Nijmegen
tel: +31(0)24-6413135
fax: +31(0)24-6422942
e-mail (algemeen): [email protected]
e-mail (persoonlijk):[email protected]
internet: www.planon.nl

Website: http://www.planon.nl