Planon, wereldwijde marktleider van Integrated Workplace Management Solutions (IWMS), steunt de slachtoffers in Haïti door 10% van de vandaag behaalde omzet te doneren aan Radio555. Planon, met een omzet van ruim 31 miljoen euro in 2009, steunt met haar bijdrage de Samenwerkende Hulp Organisaties met de opbouw van Haïti.

Vanaf 12 uur zullen alle sales-, services- en marketingmedewerkers van Planon alle openstaande offertes gaan nabellen vanuit de Haïti Support Room om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Planon zegt minimaal 10.000 euro toe.

------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT--------------------------------------

Over Planon
Planon is een zelfstandige en internationaal opererende leverancier van software en consultancy services. Planon optimaliseert en automatiseert de processen van ondersteunende afdelingen zoals Facility Management, Corporate Real Estate en IT Services en de processen van service providers. Het doel is het efficiënt en integraal organiseren van de services, infrastructuur, gebouwen en middelen. Met haar nieuwe à¢â‚¬Å“Green Workplace Economics࢑ž¢à¢â‚¬ concept speelt Planon direct in op de noodzaak voor veel organisaties, om kosten te besparen en gelijktijdig duurzaamheiddoelstellingen te realiseren. Planon is actief in 14 landen, heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, USA en India. Planon heeft wereldwijd meer dan 1300 klanten.

Noot aan de redactie:
Planon BV
Contactpersoon: mevrouw Anne-Marie Kleiss
Wijchenseweg 8
6537 TL Nijmegen
tel: +31(0)24-6413135
fax: +31(0)24-6422942
e-mail: [email protected]
internet: www.planon.nl