Son, 13 juli 2010: Veilige toegang tot bedrijfsinformatie is voor veel organisaties geen vanzelfsprekendheid. Behoefte aan overal en altijd kunnen werken neemt toe, maar u wilt niet elke medewerker toegang geven tot alle bedrijfsinformatie. Daarnaast verschijnen er in het nieuws regelmatig berichten over gevoelige bedrijfsinformatie die op straat is beland. Het goed regelen van uw toegang tot uw bedrijfsinformatie is dan ook een cruciale en kostbare aangelegenheid.

HOB biedt een flexibele, schaalbare en betaalbare software oplossing voor veilige toegang tot virtual desktop infrastructures (VDI). De HOB VDI Business Solution maakt het voor organisaties mogelijk om hun desktops te centraliseren in het datacenter, wat resulteert in vereenvoudiging van het beheer en verhoging van de veiligheid. De VDI Business Solution voorziet gebruikers in end-to-end toegang tot virtuele desktops, overal en altijd. Single-user operating systemen draaien niet op de desktop van de gebruiker, maar in het datacenter, wat voorziet in platform onafhankelijke toegang tot virtuele systemen met Windows XP Professional en Vista. De VDI Business Solution is een onderdeel van de HOB productlijn van Remote Desktop Solutions.

HOB VDI Business biedt gebruikersvriendelijk, high-performance, secure access tot virtual desktops via een Web browser. De VDI Control tool biedt beheerders diverse beheerfuncties (resetten van ´hangende‘˜ sessies, availability check van systemen, monitoring van ingelogde users, etc.). De geïntegreerde authenticatie en user management tool (HOB Enterprise Access) ondersteunt LDAP servers zoals Microsoft Active Directory, Novell eDirectory etc..

www.hob.nl