Definest organiseert in samenwerking met Flow-n-Motion de nieuwe playshop Move your Body & Focus your Mind voor bedrijven à¢â‚¬à…“Wanneer je succesvol wilt werken met je brein, zul je je energiek en ook rust in je lijf moeten voelen. zegt Ursula Aerts, oprichtster van Definest en initiatiefneemster van de playshop.

Met fysiek bewegen komt er energie vrij. Door het focussen van die energie in de richting van gewenste targets ondersteunt dit het bereiken van die targets. Met deze playshop willen de begeleiders Ursula Aerts (Definest) en Wilma Notermans (Flow-n-Motion) mensen binnen organisaties laten ervaren hoe body en mind kunnen worden ingezet, om optimaal te kunnen presteren. Met gebruik van inspirerende spelen en Nia technieken wordt de groep meegenomen in een uniek programma van intentie, beweging, spel, inspiratie, plezier, verdieping, ontspanning tot integratie. Bij deze dynamische teambuildingsessie, die het bedrijfsresultaat beoogt, staan deelnemers en hun eigen doelstelling centraal.

Nia is een sprankelende fusie tussen oosterse en westerse bewegingsvormen die je lijf, hart en ziel beroert. Bewegingen uit de vechtkunst, dans en yoga komen samen in een unieke bewegingskunst waarbij jouw beleving van de beweging centraal staat.

De Definest Inspirerende Spelen leiden tot inzichten en een betere relatie met jezelf en anderen. Soms ben je de leider. Soms laat je je leiden. Grensverleggende focusoefeningen leiden er toe dat je met meer plezier kan werken.

De Playshop is voor groepen vanaf 25 deelnemers. Meer informatie: www.definest.nl of tel: 036 5355388.

Website: http://www.definest.nl