(Persbericht) I am Oak, The Secret Love Parade, Bart van der Lee en The Subhuman op 25 februari a.s in Duycker

Hoofddorp 18-02-2011 Duycker, het podium voor popcultuur in Haarlemmermeer presenteert op 25 februari a.s. een labelnight van het indie-label Snowstar Records. Snowstar is een van de leukste labels van Nederland, met een neusje voor prachtige muziek van Nederlandse bodem. Deze avond concentreren wij ons op het rustige deel van het artiestenroster.

Snowstar Records heeft het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd en heeft vele interessante albums van Nederlandse bands uitgebracht. I am Oak, The Secret Love Parade, Bart van der Lee en The Subhuman zijn hier enkele voorbeelden van en zij zullen deze avond optreden. De eerste drie van dit rijtje hebben zichzelf mogen bewijzen op Noorderslag dit jaar.

Voor I Am Oak zal dit optreden, de op een na laatste keer zijn dat ze de folk-liedjes van hun succesvolle debuutalbum ´On Claws‘˜ live zullen spelen. Hierna trekt de band zich terug om aan een opvolger te werken. OOR: "Nederland heeft er een bijzonder innemend talent bij"

The Secret Love Parade maakt romantische liedjes over de liefde met weelderige melodieën. Maar vergis je niet; het zijn wolven in schaapskleren. Mathijs van Nieuwkerk was gecharmeerd, en onder de indruk. Het debuutalbum ´The Secret Love Parade‘˜ kreeg lovende recensies van onder andere OOR: "The Secret Love Parade zijn ook gevaarlijke oorwurmen die zich iets te snel in je hersenpan nestelen."

Bart van der Lee en The Subhuman die beiden duistere, maar meeslepende muziek laten horen staan deze avond ook op het podium van de intieme kleine zaal van Duycker. Dit kan zo'n avond worden waar je het nog wel eens lang over gaat hebben.

ACTIE: Bij aankoop van 1 kaartje ontvangt de bezoeker een gratis download voor de single van The Secret Love Parade

OPEN: 19:00 | AANVANG: 19:30 | Tickets: €5,00

Tickets
De programmering van Duycker is te vinden op www.duycker.nl. Via de site zijn tickets online te bestellen. De kassa‘˜s van Duycker zijn een uur voor aanvang van het concert geopend.

Programmering februari maart 2011
ZA 19 FEB PERPLEX Techno
VR 25 FEB SNOWSTAR LABELNIGHT Singer/songwriter o.a. I am Oak, Secret Love Parade
ZA 26 FEB I LOVE THE 80‘˜s Dansen op jaren ‘˜80 hits
VR 04 MRT GROOTSPRAAK Hiphop met kern koppen
ZA 05 MRT SPREAD THE BASS Drum ‘˜n Bass/Dubstep/Jungle
DO 11 MRT BOTS! Met DJ Damien Hope
VR 12 MRT SMACK! Alcohol free party
VR 18 MRT THE UPSESSIONS Ska en reggae van Nederlandse bodem
ZA 19 MRT UNDECIMBER 3rd MACHINE GODMODE Metal
ZA 19 MRT ROOM 29 Club met Shermanology, Goodgrip, Kubes, Erik Walker & Addik

Verwacht:
ZA 02 APR SLACKERS Electro met Dem Slackers, Nobody Beats the Drum & Mike Mago
ZA 23 APR DE DIJK Rots in de branding van de Nederlandse rockmuziek
ZA 24 JUN PETER PAN SPEEDROCK support AL & The Black Cats

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio‘˜s, workshopruimtes en een grand cafà©. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en cafà©concerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan.

Voor meer informatie, beeldmateriaal en/of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Debbie Rog | Hoofd Marketing | [email protected]

Podium Duycker
Raadhuisplein 5 | Postbus 161 | 2132 TZ Hoofddorp | T: 023-5623310 | D: 023-5541032 | F: 023-5621580
Website: www.duycker.nl