(Persbericht) SCHERP DE ZEIS. DE DIJK SOULVOLLER DAN OOIT.
VRIJDAG 18 MEI 2012 IN PODIUM DUYCKER, VOORVERKOOP NU VAN START

Hoofddorp, maandag 28 november 2011 - Zet op vrijdag 18 mei 2012 alvast een kruisje in je agenda: De Dijk komt haar nieuwe album presenteren in Duycker. Op Scherp De Zeis laat de band zich van haar beste kant horen. Soulvoller en intenser dan ooit. De weerklank van het meest roerige jaar in het bestaan van De Dijk.
De voorverkoop voor het concert is vandaag begonnen.

´Je kan de blues wel willen verlaten
Maar de blues verlaat jou niet‘˜

De geschiedenis mag bekend heten. Vorig jaar 10 oktober overleed de Amerikaanse soullegende Solomon Burke in het vliegtuig onderweg naar Amsterdam, waar hij samen met De Dijk hun gezamenlijke album Hold On Tight live zou gaan presenteren. ´Een droom spatte uiteen‘˜, vertelt Huub van der Lubbe. ´Alles kwam even op losse schroeven te staan. Hoe moest het verder met de band? Maar we zijn er goed uitgekomen. We weten allemaal weer precies waarom we dit doen en vooral hoe graag. Iedereen is weer scherp.‘˜Dat hoor je terug, op Scherp De Zeis.

Lees het volledige interview met Huub van der Lubbe en koop je kaartje in de voorverkoop, op onze site: www.duycker.nl

Vrijdag 18 mei 2012
Podium Duycker
De Dijk
Deur open: 20.00
Entree: VVK 24,50
Tickets: www.duycker.nl

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio‘˜s, workshopruimtes en een podiumcafà©. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en cafà©concerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl