(Persbericht) IJsselstein, 31 oktober 2011 Poirier Modellen BV, leverancier van hoogwaardige bruidslingerie en -accessoires gaat zijn bedrijfsprocessen automatiseren met de op Microsoft gebaseerde ERP oplossing itSuitsFashion.

Glenn Grumnagel, Management Team Poirier: à¢â‚¬Å“Voorheen hielden we onze gegevens bij in een Excel applicatie en een generiek boekhoudpakket. De logistieke en financiële gegevens waren niet gekoppeld waardoor we veel tijd kwijt waren aan het verzamelen en koppelen van gegevens om te kijken hoe we ervoor stonden en waar we moesten bijsturen. Daarnaast is Excel geen multi-user applicatie.
Door het gebruik van itSuitsFashion staat al onze data met elkaar in verbinding. Met de rapportagetools kan ik onze data snel vertalen naar begrijpelijke en overzichtelijke analyses. Hierdoor hoef ik veel minder tijd te steken in het verzamelen van informatie en kan ik veel meer tijd besteden aan het benutten van de kansen die ons bedrijf verder laten groeien.à¢â‚¬

Dirk Verhagen, Sales Manager bij it suits IT: à¢â‚¬Å“Poirier heeft voor it suits IT gekozen vanwege de persoonlijke klantbenadering, het vertrouwen in onze software producten en ons expertise team. De toewijding van ons expertise team en de key users bij Poirier is enorm. De samenwerking verloopt zeer prettig en professioneel, wat zorgt voor een optimale toewijding aan het implementatietraject.à¢â‚¬

Over Poirier
Poirier is leverancier van exclusieve en hoogwaardige bruidslingerie en -accessoires. Het bedrijf is opgericht in 1990 en vindt haar oorsprong in de productie van petticoats, die nog altijd in eigen beheer worden geproduceerd. Een groot deel van de collecties wordt onder eigen merk verkocht. Daarnaast is Poirier distributeur van een aantal exclusieve bruidslingeriemerken. De aanpak en manier van werken zijn uniek in de bruidsmodebranche en stellen de klanten van Poirier in staat succesvol te zijn in deze product-groepen. De producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de betere bruidsmodespeciaalzaken.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het verbindt mensen, processen en informatie met elkaar en geeft zo mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht wat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen, waardoor hun persoonlijke effectiviteit en efficiëntie wordt verhoogd. itSuitsFashion is een voor fashionbedrijven gespecialiseerd strategisch middel om zakelijke doelstellingen optimaal te realiseren. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics. Een oplossing verdient dit kwaliteitskeurmerk van Microsoft alleen als het succesvol door strenge software testen komt en het aanbevolen wordt door klanten.

Over it suits IT
it suits IT ontwikkelt voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen, zoals iPhone en iPad applicaties, B2B en B2C webshops, Sales Portals en ERP software, stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt. De missie van it suits IT is om door moderne en slimme oplossingen en expertise mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen, en hen daardoor in staat stellen superieure resultaten te behalen. it suits IT is Microsoft Partner met de Gold ERP Competency en de Silver ISV Competency.

www.itsuitsit.nl
www.poirier.nl