PERSBERICHT
Franeker, 01-11-2009

Op 21 november zal in theater de Koornbeurs te Franeker het theaterconcert ´Carry me Home‘˜ plaatsvinden. Het betreft een unieke samenwerking tussen pop en jazz orkest The Academy en het 22 jarige jazztalent Thomas Azier.

Carry me Home
Na jaren van bescheiden solo optredens vond The Academy dat het tijd werd voor de volgende stap; een groots aangepakte muzikale samenwerking. The Academy zal naast het ten gehore brengen van eigen repertoire ook de begeleiding van verscheidene composities van Thomas Azier voor zijn rekening nemen. Het concert zal om 20:30 uur plaatsvinden in theater de Koornbeurs te Franeker. Kaarten voor dit veelbelovende concert zijn € 10,- in de voorverkoop en € 12,- aan de deur en zijn te bestellen via [email protected].

The Academy - Pop and Jazz Orchestra
Sinds de oprichting in 2002 is The Academy pop and jazz orchestra uit Franeker uitgegroeid tot een drieëntwintig man sterke formatie, waaronder drie zangeressen, met een uitgebreid repertoire. De band bestaat uit gevorderde amateurs die zo goed mogelijk willen presteren, maar vooral veel plezier willen hebben in het musiceren met elkaar en dat ook willen uitstralen naar het publiek. Net als met hun debuut in 2003 in theater de Koornbeurs zal The Academy met ´Carry me Home‘˜ in ditzelfde theater wederom voor een muzikaal spektakel zorgen.

Thomas Azier
De jonge jazzmuzikant wordt gezien als de jazzbelofte van 2010. Thomas Azier is de lente van 2008 woonachtig in Berlijn waar hij zich laat inspireren door de creatieve sferen en cultuur die de stad rijk is. Azier brengt een swingende mix van jazz, funk en soul en heeft de afgelopen jaren de Paradiso en vele andere Nederlandse poppodia betreden.

Locatie
De Koornbeurs is een sfeervol theaterpodium midden in het historisch centrum van Franeker. Het theater is voorzien van alle moderne faciliteiten voor professionele theatervoorstellingen en biedt comfortabele zittingen en een intieme en aangename ambiance. Er kan onbetaald geparkeerd worden op de parkeerplaats aan de Leeuwarderweg of de Hertog van Saxenlaan. De looptijd naar het theater bedraagt 5 minuten.

[Noot voor de redactie: voor meer informatie en promotiemateriaal kunt u terecht bij [email protected] of neemt u contact op met Michel Oegema: 0623432583]

Website: http://www.theacademy-franeker.nl/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular