Dit jaar wordt voor de 1e keer de Poppenhuizen en Miniaturenbeurs Brabant georganiseerd op ZONDAG 24 FEBRUARI 2008. De beurs die jaarlijks op de derde zondag in september door familie mulders werd georganiseerd, heeft de afgelopen jaren een naam opgebouwd binnen de internationale miniatuurwereld. De standhouders en de bezoekers uit binnen- en buitenland zorgen ervoor dat iedereen, liefhebber of verzamelaar een geweldige tijd beleeft. Deze beurs is uniek in zijn soort in Zuid-Nederland. De beurs wordt dit jaar gehouden op ZONDAG 24 februari 2008 in het hotel Eindhoven (de Valk hotel) gelegen aan de Aalsterweg 322 te Eindhoven. De beurs is voor het publiek geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 3, --. Kinderen t.m. 12 jaar gratis.

Op de beurs, zullen meer dan 55 standhouders uit binnen- en buitenland aanwezig zijn, waaronder diverse vakminiaturisten uit onze eigen regio. De diverse poppenhuizen en tafereeltjes die in allerlei maten en stijlen te zien geven de bezoekers de mogelijkheid om weg te dromen in een andere wereld. In de afgelopen jaren is ook steeds gebleken dat ook andere verzamelaars de mogelijkheid hebben hun bestaande verzameling uit te breiden met diverse miniatuurschatten.

Aangezien in het buitenland deze hobby ontzettend populair is, met name in Amerika en Engeland willen wij langs deze weg de aandacht voor deze beurs promoten.

Wij hopen op uw aandacht te mogen rekenen.

Alvast bedankt voor de te nemen moeite.

Met vriendelijke groeten,

Mandy van Moorsel

Mandy van Moorsel

Willembarentszweg 43

5665 VA

Geldrop

Website www.elines-poppenhuizen.nl

( tel 040-2855575 )

( mobiel 0642093106 )