Populaire TV-verkoper per direct gestopt bij SuusPopulaire TV-verkoper per direct gestopt bij Suus

Presentator René Kogelman naar QVC Duitsland

René Kogelman heeft besloten te stoppen met zijn presentaties voor de teleshopzender Suus. Onenigheid over het betalen van buy-out rechten en daarnaast de nieuwe koers van Suus in de avonduren, waarmee Kogelman niet wil worden geassocieerd, vormen de aanleiding voor zijn vertrek (zie pdf-bijlage).

Kogelman presenteert al negen jaar homeshopping programma´s in Nederland en Duitsland en heeft ruim 3500 presentatie-uren ervaring op dit gebied.

Toch neemt Kogelman geen afscheid van de teleshop-wereld. Recentelijk is hij door QVC benaderd om Duitse keukenshow's voor TEFAL te gaan presenteren. QVC is de grootste teleshop-zender in Duitsland met ruim 600 miljoen Euro omzet per jaar. Kogelman hoefde niet lang na te denken, mede omdat dit prima te combineren is met zijn presentatie-, modellen- en acteerwerk in Nederland.

Daarnaast is Kogelman in Nederland inmiddels weer op tv te zien als co-presentator bij het programma Teletrends op SBS 6.

Verder gaat René Kogelman zich bezighouden met het ontwikkelen en verkopen van televisie- en multimedia concepten.

Overigens benadrukt Kogelman dat hij ander presentatiewerk op Nederlandse televisie altijd serieus in overweging zal nemen.

Tot die tijd zal ´de TV draait door´ het echter even moeten doen zonder de bijdragen van René Kogelman.

Kogelman was te zien op het digitale kanaal van Suus en op RTL5., , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.
%d bloggers liken dit: