Populaire TV-verkoper per direct gestopt bij Suus

Presentator Renà© Kogelman naar QVC Duitsland

Renà© Kogelman heeft besloten te stoppen met zijn presentaties voor de teleshopzender Suus. Onenigheid over het betalen van buy-out rechten en daarnaast de nieuwe koers van Suus in de avonduren, waarmee Kogelman niet wil worden geassocieerd, vormen de aanleiding voor zijn vertrek (zie pdf-bijlage).

Kogelman presenteert al negen jaar homeshopping programma´s in Nederland en Duitsland en heeft ruim 3500 presentatie-uren ervaring op dit gebied.

Toch neemt Kogelman geen afscheid van de teleshop-wereld. Recentelijk is hij door QVC benaderd om Duitse keukenshow's voor TEFAL te gaan presenteren. QVC is de grootste teleshop-zender in Duitsland met ruim 600 miljoen Euro omzet per jaar. Kogelman hoefde niet lang na te denken, mede omdat dit prima te combineren is met zijn presentatie-, modellen- en acteerwerk in Nederland.

Daarnaast is Kogelman in Nederland inmiddels weer op tv te zien als co-presentator bij het programma Teletrends op SBS 6.

Verder gaat Renà© Kogelman zich bezighouden met het ontwikkelen en verkopen van televisie- en multimedia concepten.

Overigens benadrukt Kogelman dat hij ander presentatiewerk op Nederlandse televisie altijd serieus in overweging zal nemen.

Tot die tijd zal ´de TV draait door´ het echter even moeten doen zonder de bijdragen van Renà© Kogelman.

Kogelman was te zien op het digitale kanaal van Suus en op RTL5.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular