LWF Solutions bv kreeg als gevolg van het steeds groeiend personeelsbestand te maken met een ruimtegebrek. Portakabin bood de perfecte, tijdelijke oplossing in vorm van de Ultima Vision.

Directeur Sijmen Loonen van LWF Solutions bv is blij met de oplossing van Portakabin: de Ultima Vision is ruim, licht, mooi afgewerkt en doet niet onder voor een regulier gebouw!

à¢â‚¬Å“Dat is wat wij onze klanten bieden: altijd de juiste oplossing,à¢â‚¬ aldus de heer Loonen, directeur van LWF Solutions bv. à¢â‚¬Å“Logisch dat wij voor onszelf à³à³k de juiste oplossing zochten toen er als gevolg van groei van ons personeelsbestand behoefte ontstond aan tijdelijke werkruimteà¢â‚¬.

à¢â‚¬Å“Een belangrijke reden om voor Portakabin te kiezen was dat Portakabin naast uitstekende service, ook het mooiste tijdelijke gebouw kon aanbieden. De Ultima Vision doet niet onder voor een regulier gebouw, zowel van binnen als van buiten. De ruimte, het licht, de mooie afwerking. Prachtig!à¢â‚¬

LWF Solutions bv (Logistics, Warehousing & Forwarding) is al sinds 1993 specialist in logistieke dienstverlening naar en van de Baltische Staten, Rusland en de GOS Staten. à¢â‚¬Å“Rusland is een groeimarkt, zowel op het gebied van import als export,à¢â‚¬ aldus Sijmen Loonen, directeur van LWF Solutions bv. à¢â‚¬Å“Goederen als huishoudelijke apparatuur, computerhardware, kantoorapparatuur en verhuisgoederen vinden er gretig aftrek, terwijl vanuit Rusland veel textiel, hout, metaal en aluminium hydroxide wordt ingevoerd.

LWF Solutions bv fungeert als spin-in-het-web en weet het vervoer van en naar Rusland te stroomlijnen en effectief en efficiënt in te plannen.à¢â‚¬ De eigen vestiging in Moskou maakt voor LWF Solutions bv het soms wat bureaucratische Rusland toegankelijker. à¢â‚¬Å“Wij spreken de taal en kennen de regels en cultuur van het land,à¢â‚¬ zo stelt Loonen. Verder verzorgt LWF Solutions bv dagelijkse distributie in geheel West Europa en biedt de onderneming alle vormen van logistics & warehousing aan.

Altijd de juiste oplossing

à¢â‚¬Å“Dat is wat wij onze klanten bieden: altijd de juiste oplossing,à¢â‚¬ vervolgt Loonen. à¢â‚¬Å“Logisch dat wij voor onszelf à³à³k de juiste oplossing zochten toen er als gevolg van groei van ons personeelsbestand behoefte ontstond aan tijdelijk meer werkruimte. Onze zoektocht begon op internet en eindigde bij Portakabin. Portakabin was à©à©n van de partijen waar wij informatie hadden opgevraagd. Het was echter al snel duidelijk dat Portakabin ons de juiste oplossing kon bieden. Het nieuwste type modulair gebouw, de Ultima Vision, sprak ons direct aan. Dit gebouw is wat hoger dan de standaard in de markt en dit type is aan à©à©n zijde voorzien van een raampartij van plafond tot vloer. Dat geeft als je binnen bent een enorm ruimtelijk gevoel. De afwerking is perfect: mooie vloerbedekking, plafonds en lampen en ook de klimaatbeheersing is prima. Er is een airco en er zijn voldoende kachels om de ruimte aangenaam te verwarmen.à¢â‚¬

Praktisch en ruim

Het werken in de praktisch ingedeelde Ultima Vision gebouwen bevalt goed. à¢â‚¬Å“Wij hebben drie tegen elkaar geplaatste units en werken daar met zes personen. De indeling is ruim en overzichtelijk: de ontvangstruimte heeft een balie die uitkomt in de algemene kantoorruimte. Vanuit de hal zijn het keukentje en het toilet bereikbaar. Tot slot is er een apart directiekantoor. Wij hebben het gebouw nu sinds november vorig jaar in gebruik en het bevalt werkelijk prima.à¢â‚¬

Het plaatsen van de gebouwen heeft Portakabin voor haar rekening genomen. à¢â‚¬Å“Toen wij in september contact opnamen met Portakabin, gaven wij aan dat wij in januari 2008 over het gebouw wilden beschikken. Echter, Portakabin was in staat op kortere termijn te leveren. Zodoende konden wij al per november 2007 onze intrek in de Ultima Vision nemen. Dat bleek achteraf maar goed ook. Per november werd ons personeelsbestand nog verder uitgebreid en kwamen wij echt te krap in ons toenmalige kantoor te zitten. Het plaatsen van de gebouwen op zich verliep zeer snel. Het gebouw staat op ons eigen terrein. Dit is verhard, dus het gebouw kon daar direct op geplaatst worden. Na aansluiting op elektriciteit en riolering kon het kantoor worden ingericht. Portakabin heeft ons inderdaad de juiste oplossing geboden: wij zijn zonder meer tevreden!à¢â‚¬

Over Ultima VisionVerbeteringen aan de esthetische aspecten van het interieur en exterieur van de werkomgeving, inclusief natuurlijk licht, kunnen de productiviteit van de werknemers verhogen, daarom heeft Portakabin de Ultima Vision gebouwen ontworpen om het comfort en de productiviteit van uw werknemers optimaal te maken.

Meer informatie over de Ultima Vision gebouwen van Portakabin vindt u op de website: http://www.portakabin.nl/ultima-vision.html

Over Portakabin

Portakabin is onderdeel van de Shepherd Group, à©à©n van de grootste particuliere bouw-, aannemings- en ingenieursconcerns van het Verenigd Koninkrijk. De Portakabin Group bestaat uit de divisies Portakabin, Yorkon en Foremans. Binnen Portakabin wordt u bediend door de divisies Verhuur Verenigd Koninkrijk, Verkoop Verenigd Koninkrijk, Europa en Schotland.

Behalve aan onze state-of-the-art accommodatie merken wij dat er een steeds groter belang wordt gehecht aan een product met meerwaarde. Daarom heeft Portakabin het concept van de totaaloplossing ontwikkeld. Van bouwvergunning tot en met overdracht neemt Portakabin u de zorg voor alle fasen van het project uit handen.

Bovendien kan Portakabin een uiteenlopende reeks aanvullende opties leveren, waaronder airconditioning, modern kantoormeubilair, brandmeld- en beveiligingssystemen en toeritten en toegangstreden. Hiermee realiseert u een werkomgeving van het allerhoogste niveau.

Portakabin telt ruim 1.300 medewerkers, verdeeld over het Verenigd Koninkrijk en Europa. Dankzij haar gedegen infrastructuur reageert Portakabin altijd snel op uw vragen en biedt u een uitgebreide dienstverlening, waar u ook bent.

Voor mediavragen neemt u contact op met:

Laure Mondon

PR Co-ordinator

WebCertain Europe Ltd

Blackthorn House

Northminster Business Park

Poppleton

York

YO26 6QW

Email: [email protected]

Tel: 44 1904 780030

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular