De stichting H3O heeft meer dan 6000 kinderen onder haar hoede. De activiteiten van de stichting zijn verdeeld over kinderopvang, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang en scholen voor primair en voortgezet onderwijs.

Door een gebrek aan capaciteit ontstond er tijdelijk behoefte aan extra lesruimte voor à©à©n van de locaties van H3O in Dordrecht. Aangezien er gewerkt werd met zeer krappe deadlines was er behoefte aan een snelle levering van tijdelijke huisvesting.

De oplossing werd gevonden bij Portakabin. Deze leverancier van modulaire bouwsystemen is gespecialiseerd in de onderwijssector. Dit kwam goed van pas voor De Repelaer, à©à©n van de tien christelijke basisscholen van H3O.

Met een minimale verstoring van lesactiviteiten werden vier extra leslokalen geplaatst gedurende de meivakantie.

Drie lokalen voor het basisonderwijs en à©à©n lokaal voor buitenschoolse opvang. De levering vond plaats binnen twee weken, zodat de kinderen na de vakantie direct weer naar school konden in hun nieuwe leslokalen.

Over Portakabin

Portakabin staat als marktleider en pionier op het gebied van verplaatsbare en modulaire gebouwen voor à©à©n van de meest geavanceerde bouwsystemen ter wereld. Portakabin levert modulaire en verplaatsbare bouwsystemen van hoge kwaliteit, op maat gemaakt voor de klant.

Portakabin is onderdeel van de Shepherd Group, à©à©n van de grootste particuliere bouw-, aannemings- en ingenieursconcerns van het Verenigd Koninkrijk. De Portakabin Group bestaat uit de divisies Portakabin, Yorkon en Foremans. Portakabin heeft het concept van de totaaloplossing ontwikkeld. Van bouwvergunning tot en met overdracht neemt Portakabin de zorg voor alle fasen van het project uit handen.
Kijk voor meer informatie over de verplaatsbare en modulaire bouwsystemen van Portakabin op: http://www.portakabin.nl

Contactgegevens:
Ilva Seedorf
Blackthorn House
Northminster Business Park
Poppleton,
York YO26 6QW
United Kingdom
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular