Deurne, 2 december, 2007 –. Post & Mail Helmond / Deurne (PMHD), een regionale verspreider van geadresseerde post, is sinds begin dit jaar gestart met haar verspreidingsactiviteiten en beschikt daarbij sinds kort over moderne software en hardware technieken en heeft daardoor alle mogelijkheden in huis om gepersonaliseerde brieven, mailingen of andere streekpost voor een laag en aantrekkelijk tarief voor u te bezorgen.

Persoonlijke aanpak:

De aanpak van Post & Mail Helmond / Deurne is heel persoonlijk en het bedrijf kent elke klant en elke straat/adres in het verspreidingsgebied. Als er vragen of problemen zijn, dan kunnen de klanten ons makkelijk bereiken. Post & Mail Helmond / Deurne kiest dus heel bewust voor kwaliteit en service. In de eerste maanden van haar bestaan is duidelijk gebleken dat de klanten dit direct contact, flexibiliteit en betrouwbaarheid weten te waarderen.

Looproutesysteem (LIS):

Indien het adressenbestand digitaal wordt aangeleverd (bijvoorbeeld in Excel) hoeft de klant haar post niet meer te sorteren (lees uitzoeken) op diverse postcodegebieden. Door samenwerking met Royal Mail Nederland kan Post & Mail Helmond / Deurne beschikken over een uniek landelijk looproutesysteem (LIS). Het LIS-systeem beschikt over alle fysieke adressen in Nederland en koppelt een LIS-code aan de door de klant elektronisch aangeleverde NAW-gegevens. Deze LIS-code vereenvoudigd het sorteer proces van het voortraject tot aan de brievenbus van de klant, dit bevorderd de kwaliteit en dat voordeel geeft Post & Mail Helmond / Deurne door aan haar klanten.

Onze (stadspost) diensten worden afgenomen door lokale- en regionale overheden, sociale instellingen, gezondheids instellingen, reclamebureaus, productiebedrijven, banken, sociale werkplaatsen, architecten, makelaars, projectontwikkelaars, etc. In een groot aantal gevallen haalt Post & Mail Helmond / Deurne de post gratis op bij haar klanten om die vervolgens te bezorgen. Post voor buiten de regio wordt gefrankeerd en naar TNT distributiepunten gebracht. Ook het vouwen, couverteren (=insteken in enveloppen), sluiten en adresseren (uitprinten en plakken van de adresdrager) van enveloppen behoort tot de mogelijkheden.

Over Post & Mail Helmond / Deurne (PMHD):

In de afgelopen 30 jaar heeft Cor Bouwmans uit Deurne regionale bekendheid gekregen door de verspreiding van A-merken vanpubliekstijdschriften, sponsored magazines, etc. via de voormalige Media Expresse organisatie. Toen eind 2006 het contract met Media Expresse ten einde liep heeft zoon Colin, met steun en ervaring van vader Cor, besloten zelf een bedrijf op te starten met als kerntaak het verspreiden van geadresseerde post en daarmee verbonden dienstverlening. Het werkgebied is gemeente Helmond / Deurne, Bakel / Milheeze en uitgebreid met gemeente Laarbeek. Bij Post & Mail Helmond / Deurne zijn inmiddels 15 postbestellers werkzaam. De PMHD organisatie werkt professioneel, is goedkoop, snel inzetbaar en zeer service gericht. Voor een afspraak of nog meer informatie kunt u bellen met 0493-399860 of kijken op de websitewww.pmhd.nl

Noot voor de redactie:

Bijgevoegd een foto, alleen vrij te gebruiken voor publicatie bij dit persbericht.

Indien u als redactie aanvullende vragen heeft of eventueel gebruik zou willen maken van onze diensten voor het verspreiden van geadresseerde post, kunt u contact opnemen met Colin Bouwmans, tel. 0493 – 399860 / of via email: [email protected]

Ons adres is: Jan Vermeerstraat 29, 5753 BM Deurne.