(Persbericht) Postillion Hotel Deventer Golden Green Key
Eerste hotel in de regio beoordeeld met Goud

Deventer, 7 juni 2011 Afgelopen week ontving Postillion Hotel Deventer als eerste hotel in de regio het Golden Green Key-certificaat. Alle Postillion hotels beschikken binnenkort over het duurzaamheidskeurmerk.
De Green Key is een steeds groter wordend symbool waaraan kwaliteitsbedrijven in de gastvrijheidindustrie te herkennen zijn. Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) kent het keurmerk voor à©à©n jaar toe en voert elk jaar controles uit.

"We hebben met het gehele team hard gewerkt om deze certificering binnen te halen. Het is fantastisch dat we de eerste in de regio mogen zijn, maar we hopen natuurlijk dat vele hotels ons voorbeeld zullen volgen", aldus Mathilde van der Weerd, General Manager Postillion Hotel Deventer.

Postillion Hotel Deventer
Het hotel telt 99 hotelkamers en beschikt over tien vergaderruimtes. Het hotel ligt centraal tussen de A1 en de IJssel. Het hotel beschikt naast de bar en het restaurant over een Business Point met gratis draadloos internet en gebruik van iPads.

Over Postillion Hotels
Met de slogan "All You Can Meet" speelt Postillion Hotels een prominente rol op de Meetingmarkt. De hotels bevinden zicht op uitstekende posities, en daarom richten zij zich op de markt van korte zakelijke afspraken waar businesspartners elkaar tussenin ontmoeten en op groepen die bijeenkomsten hebben in de vorm van trainingen, vergaderingen en events. Kijk voor meer informatie op: www.postillionhotels.com.