(Persbericht) Postillion Hotels heropent Hotel Utrecht Bunnik

Nieuwe hotelketen presenteert showcase voor meer ambitieuze projecten in Nederland

Bunnik, 15 september 2010 In een periode van slechts zeven weken onderging Postillion Hotel Utrecht Bunnik een complete renovatie. Daar waar andere hotels jaren aan voorbereidingstijd nodig hebben, paste de nieuwe hotelketen Postillion Hotels in enkele maanden tijd het hotel geheel aan volgens de wensen van de zakelijke en toeristische markt. Hiermee spelen ze extra in op de trend van Het Nieuwe Werken.

Postillion Hotel Utrecht Bunnik, ideaal gelegen aan de A12 en vlakbij de A27 en A2, sloot in juli en augustus de deuren om in zijn geheel gerenoveerd te worden. Het hotel vervult al meer dan vijftig jaar de belangrijke functie van ontmoetingsplaats voor korte en lange zakelijke contacten. In de loop der jaren zijn de wensen van de markt gewijzigd: meer kantoorservices, internetverbinding en toegesneden, smakelijke foodconcepten. Met de verbouwing speelt het hotel hier geheel op in en kan zelfs goed wedijveren met kantoorverhuurorganisaties - zoals Regus - die flexibele werkplekken aanbieden. Door de comfortabel ingerichte nieuwe kamers en restaurantruimtes zal het hotel gewild blijven bij de toeristische weekendmarkt. Centrale ligging tussen uitgaansstad en bosrijk gebied zullen bijdragen aan de 24/7 functie die het bedrijf wil gaan invullen.

Postillion Hotels heeft met het nieuwe hotel in Utrecht Bunnik een mooie showcase neergezet van hetgeen ze in de toekomst verder gaan uitbouwen: open comfortabele ruimtes waar receptie, bar, restaurant en businesspoints vloeiend in elkaar overlopen. De gasten worden vlot voorzien van eten, drinken en kantoorservices zoals internet, printen, kopiëren, postverzending en presentatiematerialen. ZZP-ers en medewerkers van landelijke bedrijven kunnen elkaar prima ontmoeten bij Postillion Hotels, waar voor slechts €7 per persoon per uur het business point (vergadertafel, internet, koffie, thee, water, lekkernijen) voor ze beschikbaar is.

Met deze vernieuwde uitstraling geeft Hotel Utrecht Bunnik een voortouw aan de grote renovatie die de keten ondergaat. Alle 88 kamers, het restaurant en de zalen zijn totaal vernieuwd volgens de nieuwe huisstijl van Postillion. In september komt er een overkapping over de binnentuin, zodat er een nieuwe zaal ontstaat en in oktober legt men de laatste hand aan een nieuw aangebouwde conferentieruimte. Met deze nieuwe ruimtes is het mogelijk om in Postillion Hotel Utrecht Bunnik congressen en andere evenementen te houden voor 500 personen.

Over Postillion Hotels
In februari werd het nieuwe logo van Postillion Hotels geplaatst op de daken van zes voormalige Mercure Hotels die allen gesitueerd zijn aan de belangrijkste snelwegen van Nederland. Accor Hotels verkocht de hotels aan Postillion Hotels B.V., die de exploitatie voortzet met Thijs Merks als Managing Director.
Onder de Postillion groep vallen de volgende hotels:
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer aan de A28
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Arnhem aan de A12/A50
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Deventer aan de A1
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Dordrecht aan de A16
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Haren Groningen aan de A28
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Utrecht Bunnik aan de A12

Met de slogan "All You Can Meet" wil Postillion Hotels een prominente rol gaan spelen op de nationale meetingmarkt. Omdat de hotels zich op uitstekende posities bevinden, richt het zich op de markt van korte zakelijke afspraken waar businesspartners elkaar tussendoor ontmoeten en op groepen die bijeenkomsten hebben in de vorm van trainingen, vergaderingen en events.
Missie Postillion Hotels:
Postillion Hotels voert een hotel- en meetingformule "nieuwe school". Zij bieden de gasten maximaal bereikbare toegankelijke accommodaties met een sympathieke, proactieve service voor een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Een eerste bezoek aan Postillion Hotels krijgt altijd een vervolg.

Visie Postillion Hotels:
Postillion Hotels stimuleert de combinatie van menselijk contact met de digitale faciliteiten van vandaag. De hotelketen biedt het gewenste onderdak aan individuen en groepen die buiten kantoor en huis een centrale ontmoetingsplaats met toegevoegde waarde zoeken. Postillion Hotels verwelkomt alle gasten van jong tot oud, zakelijk en privà©, 24/7.

Voor meer informatie en boekingen: www.postillionhotels.com