(Persbericht) Postillion Hotel Utrecht Bunnik ontvangt Golden Green Key en vier vergaderhamers
Officiële opening van finalist Dutch Hotel Award 2011 is volgende week

Bunnik, 24 mei 2011 Vandaag werd bekend dat Postillion Hotel Utrecht Bunnik volgende week het Golden Green Key certificaat zal ontvangen. Bovendien kwam het geweldige nieuws dat het hotel vier vergaderhamers heeft behaald bij de congres- en vergaderclassificatie. Als flagship hotel van de keten onderging het hotel sinds afgelopen najaar een complete metamorfose. De twee certificeringen zijn een bevestiging van de koers die Postillion Hotels vorig jaar insloeg.

"Deze twee keurmerken bevestigen dat we met de vernieuwde positionering van Postillion Hotels op de juiste weg zijn," aldus Thijs Merks, Managing Director Postillion Hotels. "De andere Postillion Hotels zullen snel volgen met de Green Key certificering."

"Het is ongelofelijk in welke stroomversnelling wij terecht zijn gekomen: we zijn ontzettend druk met de opening volgende week en aanstaande donderdag komt de jury van de Dutch Hotel Award langs daar wij tot de drie finalisten behoren. En daar kwam dus nu ook nog de certificering voor de Green Key en de vergaderhamers bij" aldus Ton van Splunter, General Manager van Postillion Hotel Utrecht Bunnik. "Een groot compliment voor ons gehele team dat hiervoor zo hard gewerkt heeft."

Het behalen van deze twee certificeringen valt precies een week voor de officiële opening van het hotel.

Green Key
De Green Key is een steeds groter wordend symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) kent het keurmerk voor à©à©n jaar toe en voert elk jaar controles uit. http://www.greenkey.nl

Vergaderhamers
De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Vier vergaderhamers betekent dat de accommodatie een zakelijk luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.
www.vergaderhamer.nl

Over Postillion Hotels
Met de slogan "All You Can Meet" wil Postillion Hotels een prominente rol spelen op de nationale meetingmarkt. Het biedt de gasten maximaal bereikbare toegankelijke accommodaties met een sympathieke, proactieve service voor een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Postillion Hotels stimuleert de combinatie van menselijk contact met de digitale faciliteiten van tegenwoordig. De hotelketen biedt het gewenste onderdak aan individuen en groepen die buiten kantoor en huis een centrale ontmoetingsplaats met toegevoegde waarde zoeken. Postillion Hotels verwelkomt alle gasten van jong tot oud, zakelijk en privà©, 24/7.
www.postillionhotels.com