(Persbericht) Postillion Hotels bieden gasten gratis WiFi en iPad aan
Keten creëert steeds meer 2.0 mogelijkheden voor gasten

Bunnik, 16 november 2010 De Postillion Hotels bieden sinds vandaag alle gasten gratis WiFi aan. Hiermee speelt de nieuwe hotelketen in op een onderzoek dat onlangs gepubliceerd werd waaruit bleek dat hotelgasten niet bereid zijn voor internet te betalen.

De gasten kunnen op zowel de hotelkamers als in alle publieke en vergaderruimtes met hun laptop of mobiele telefoon op de gratis verstrekte internetverbinding via een inlogcode. Ook is het mogelijk om vanaf 1 januari 2011 bij de receptie gratis een iPad in bruikleen te krijgen tijdens het verblijf.

Inspelen op Het Nieuwe Werken
Omdat de hotels van Postillion zich allen aan de snelweg bevinden, bedienen zij een grote groep zakelijke gasten. De wensen van de zakelijke markt zijn in de loop der jaren zijn gewijzigd: meer kantoorservices, internetverbinding en toegesneden, smakelijke foodconcepten. De komende jaren zullen alle hotels ingrijpende verbouwingen ondergaan waarmee de keten inspeelt op deze veranderende behoeften en kan het goed wedijveren met kantoorverhuurorganisaties - zoals Regus - die flexibele werkplekken aanbieden.

Business Point voor €6,50 per uur
De gasten worden vlot voorzien van eten, drinken en kantoorservices zoals internet, printen, kopiëren, postverzending en presentatiematerialen. ZZP-ers en medewerkers van landelijke bedrijven kunnen elkaar en hun klanten ontmoeten bij Postillion Hotels, waar voor €6,50 per persoon per uur het business point (vergadertafel, internet, koffie, thee, water, lekkernijen) voor ze beschikbaar is.

Groene stroom
Om al deze digitale services niet alleen gratis maar ook nog eens à¢â‚¬Å“schoonà¢â‚¬ aan te bieden, gaan alle 6 Postillion Hotels per 1 januari 2011 over op groene stroom. Zo denken ze niet alleen aan mens, maar ook aan milieu.

Over Postillion Hotels
In februari werd het nieuwe logo van Postillion Hotels geplaatst op de daken van zes voormalige Mercure Hotels die allen gesitueerd zijn aan de belangrijkste snelwegen van Nederland: Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer, Dordrecht, Haren Groningen en Utrecht Bunnik.
Met de slogan à¢â‚¬Å“All You Can Meetà¢â‚¬ wil Postillion Hotels een prominente rol spelen op de nationale meetingmarkt. Het biedt de gasten maximaal bereikbare toegankelijke accommodaties met een sympathieke, proactieve service voor een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Postillion Hotels stimuleert de combinatie van menselijk contact met de digitale faciliteiten van tegenwoordig. De hotelketen biedt het gewenste onderdak aan individuen en groepen die buiten kantoor en huis een centrale ontmoetingsplaats met toegevoegde waarde zoeken. Postillion Hotels verwelkomt alle gasten van jong tot oud, zakelijk en privà©, 24/7.
www.postillionhotels.com