(Persbericht) Postillion Hotels start samenwerking met Nederlandse Spoorwegen
Partnership om het combineren van auto- en treingebruik te stimuleren

Bunnik, 24 mei 2011 Vandaag kondigen Postillion Hotels en NS Zakelijk aan om een samenwerking te starten om "Flexreizen" verder te stimuleren. Onder Flexreizen wordt een optimale aansluiting tussen trein, auto en andere vervoersvormen verstaan. Diverse voordelen worden geboden aan zakelijke gasten van Postillion Hotels en NS Business-Card houders. Beide partijen willen hiermee een verdere stap zetten om het combineren van auto- en treingebruik in Nederland te stimuleren.

Flexreizen
Arjen Huizinga, directeur NS Zakelijk zegt hierover: "Flexreizen: slimmer kiezen en combineren, daar ligt de sleutel tot succes, met deze doelstelling is aanvankelijk ook de NS-Business Card bedacht. Die zorgt er onder andere voor dat reizigers op een flexibele manier van deur tot deur kunnen reizen. Eà©n kaart voor de trein en overige vervoermiddelen zoals als OV-fiets, NS-scooter, taxi of Greenwheels-huurauto en aanvullende diensten zoals parkeren bij Q-Park P+R terreinen of fiets stallen op het station. Alle diensten staan overzichtelijk op à©à©n factuur die naar de werkgever gaat.
Er zijn in Nederland inmiddels al zo‘˜n 100.000 reizigers in het bezit zijn van deze NS-Business Card waarvan ongeveer de helft ook een leaseauto heeft. Met dergelijke aantallen is samenwerken met Postillion Hotels met zijn goed bereikbare locaties voor de NS een aanvullende service op het totaalpakket" aldus Huizinga.

Samenwerking
Volgens Thijs Merks, managing Director van Postillion Hotels is dit ook voor de hotelketen een belangrijke stap om zich te positioneren als stimulator van flexibel werken. "We willen een maatschappelijke bijdrage leveren aan het mobiliteitsprobleem. Met dit initiatief wordt gelukkig weer een stap vooruit gezet om de combinatie van trein en auto te stimuleren."

Faciliteiten
NS-Business Card houders van de NS kunnen door deze samenwerking profiteren van onder andere;
à¢â‚¬¢ Doordeweeks lunchen voor € 12,50 in plaats van € 18,50
à¢â‚¬¢ Goed bereikbare locaties en gratis voldoende parkeerruimte
à¢â‚¬¢ Business points met flexibele werkplekken per uur met gratis snelle Wi-Fi en IPad gebruik

Over Postillion Hotels
Postillion Hotels voert een hotel- en meeting formule "nieuwe school". De geheel zelfstandige Nederlandse keten biedt gasten maximaal bereikbare toegankelijke accommodaties met een sympathieke, proactieve service voor een zeer attractief prijsniveau. Postillion is eigenaar van de volgende hotels:
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer aan de A28
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Arnhem aan de A12/A50
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Deventer aan de A1
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Dordrecht aan de A16
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Haren Groningen aan de A28
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Utrecht Bunnik aan de A12

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular