(Persbericht) Postillion Hotels stuurt felicitaties aan alle medewerkers
Groei, renovatie en vernieuwende faciliteiten zijn speerpunten

Bunnik, 19 januari 2010 Vandaag ontvingen alle 315 medewerkers van Postillion Hotels de felicitaties van Thijs Merks, Managing Director. De nieuwe keten viert vandaag zowel z‘˜n eerste verjaardag als de diverse successen van het afgelopen jaar.

Het was een bewogen jaar voor Thijs Merks: à¢â‚¬Å“Toen wij op 19 januari 2010 de handtekening zetten voor de overname van 6 hotels van Accor, hadden we nog geen logo, huisstijl of communicatiematerialen en moesten alle medewerkers wel heel snel omschakelen naar een nieuwe focus en strategie. Uiteraard moesten ze ook wennen aan nieuwe manier van werken, eigentijds, openminded, gastvrij en buiten de getreden paden. Dat hebben ze fantastisch gedaan en daar zijn we ze zeer dankbaar voor.à¢â‚¬

Na de overname begon men al snel aan de renovatie van Postillion Utrecht Bunnik, het hotel werd in augustus opgeleverd en binnenkort worden daar alle congres- en restaurantfaciliteiten heropent.

Naast de renovatie van de hotels, ligt de focus op groei en vernieuwing. De groep kijkt momenteel naar diverse hotels in de Benelux voor overname, en speelt met de diverse faciliteiten in op duurzaamheid en à¢â‚¬Å“het nieuwe werkenà¢â‚¬ waarbij mensen flexibeler en mobieler worden. Zo kunnen gasten van de hotels gratis gebruik maken van wifi en IPads, en maken alle hotels sinds 1 januari gebruik van groene stroom.

(Niet voor publicatie)
Foto: http://www.persdesk.nl/?page=persdesk/bijlage&code=2528844324

Voor meer informatie over dit bericht:
HarverPro
Harriet Verhoeven
[email protected]
Tel: 0348-560731

Over Postillion Hotels
In februari 2010 werd het nieuwe logo van Postillion Hotels geplaatst op de daken van zes voormalige Mercure Hotels die allen gesitueerd zijn aan de belangrijkste snelwegen van Nederland. Accor Hotels verkocht de hotels aan Postillion Hotels B.V., die de exploitatie voortzette met Thijs Merks als Managing Director.

Onder de Postillion groep vallen de volgende hotels:
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer aan de A28
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Arnhem aan de A12/A50
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Deventer aan de A1
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Dordrecht aan de A16
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Haren Groningen aan de A28
à¢â‚¬¢ Postillion Hotel Utrecht Bunnik aan de A12

Met de slogan à¢â‚¬Å“All You Can Meetà¢â‚¬ wil Postillion Hotels een prominente rol gaan spelen op de nationale meetingmarkt. Omdat de hotels zich op uitstekende posities bevinden, richt het zich op de markt van korte zakelijke afspraken waar businesspartners elkaar tussendoor ontmoeten en op groepen die bijeenkomsten hebben in de vorm van trainingen, vergaderingen en events.

Missie Postillion Hotels:
Postillion Hotels voert een hotel- en meetingformule à¢â‚¬Å“nieuwe schoolà¢â‚¬. Zij bieden de gasten maximaal bereikbare toegankelijke accommodaties met een sympathieke, proactieve service voor een zeer aantrekkelijk prijsniveau. Een eerste bezoek aan Postillion Hotels krijgt altijd een vervolg.

Visie Postillion Hotels:
Postillion Hotels stimuleert de combinatie van menselijk contact met de digitale faciliteiten van vandaag. De hotelketen biedt het gewenste onderdak aan individuen en groepen die buiten kantoor en huis een centrale ontmoetingsplaats met toegevoegde waarde zoeken. Postillion Hotels verwelkomt alle gasten van jong tot oud, zakelijk en privà©, 24/7.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular