Waarschijnlijk heeft u ondertussen van Power Balance vernomen via media, vrienden, bekenden of via internet. En waarschijnlijk bent u net als iedereen verbluft over hetgeen Power Balance met uw lichaam doet!
Toch blijft het vreemd en hebben veel mensen diverse vragen.

Natuurlijk kunt u meteen bestellen maar de onderstaande vragen zijn ook zeer interessant om te lezen!

Power balance armband

Hier een aantal voor u samengebracht:
WAT IS POWER-BALANCE?
Power Balance is een nieuwe technologie die gebruikmaakt van een hologram geprogrammeerd met frequenties die positief reageren op de energie banen van het lichaam. Het verbetert het evenwicht, de kracht en de lenigheid.
HOE WERKT HET?
Zowat alles om ons heen heeft een eigen frequentie. Sommige frequenties hebben een positief effect op het menselijk lichaam terwijl andere frequenties negatief zijn (denk aan de straling van een mobiele telefoon). Als het energieveld van ons lichaam in contact treedt met het hologram wordt de energiestroom door het hele lichaam geoptimaliseerd.
HOE MOET IK DE POWER BALANCE DRAGEN?
Net als het DNA is het energetisch veld van elk persoon verschillend. Dit veld reikt van à©à©n tot zes centimeter buiten het lichaam. Zodra het hologram zich in deze zone bevindt werkt hij in op het lichaam. De juiste plaats kun je proefondervindelijk zelf bepalen.
MOET IK DE ARMBAND ALTIJD DRAGEN?
Dit is een persoonlijk keuze. Sommige personen dragen de Power Balance permanent omdat ze zich daardoor beter voelen. Anderen zoeken een specifieker gebruik ter verbetering van de prestaties, bijvoorbeeld tijdens het sporten. We raden aan om de armband van tijd tot tijd even af te doen. Zo wordt het lichaam niet gewend aan de bijsturing waardoor de resultaten eventueel zouden kunnen verminderen.
WORDT MIJN LICHAAM AFHANKELIJK VAN DE POWER BALANCE?
Nee. Als je de armband afdoet zul je nooit onder je oorspronkelijke niveau (zonder Power Balance) dalen.

Voor meer antwoorden op nog meer vragen gaat u hier naar de website van Golfquip! Vanzelfsprekend kunt u daar ook meteen uw bestelling plaatsen.