JAN is een no nonsense glossy maandblad. Het blad is een combinatie van mode, beauty, opvoeden, psychologie, culinair, organizing, geld en werk. In het Febuari nummer van dit maandblad staat een artikel over Power Plate! Er wordt informatie gegeven over de werking van Power Plate en hoe dat u Power Plate het beste kunt gebruiken.

Nieuws over Power Slim!
Het is bewezen dat een inname van extra eiwitten goed is voor het afval proces.
Uit een proefschrift blijkt dat gewichtsverlies efficiënt wordt bereikt met een dagelijkse eiwitinname van 0.8-1.2g/kg lichaamsgewicht, terwijl de vet- en koolhydraatinname drastisch wordt verlaagd. Na gewichtsverlies volgt behoud van het verkregen gewicht: hiervoor is een dagelijkse eiwitinname van 1.2g/kg lichaamsgewicht nodig, wederom met een lage vet- en koolhydraatinname. Dit heeft een blijvend lager lichaamsgewicht, met een lager vetgehalte en gunstig metabool profiel tot resultaat, zonder negatieve gevolgen voor de nierfunctie. Dus 0.8g/kg is voldoende, maar 1.2g/kg lichaamsgewicht is efficiënter op lange termijn. Deze bevindingen kunnen geïmplementeerd worden in deskundig begeleide dieetprogramma‘˜s van Power Plate Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Power Plate Nederland, www.powerplatenederland.nl.

Aanbiedingen in Februari.
Power Plate Nederland komt in Februari met zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

Valentijn Aanbieding!!
Als u nu een Power Plate aanschaft krijgt u een GRATIS afslankprogramma onder begeleiding van een gecertificeerd Power Slim voedingsdeskundige t.w.v. € 500,-!
Deze aanbieding is geldig van 5 t/m 16 februari 2010.

Power Slim Chocolade pasta
Vanaf 15 februari 2010 kunt u bij uw ontbijt of lunch genieten van de nieuwe Chocolade pasta van Power Slim. De ontbijtpasta is niet alleen lekker maar past ook precies in het Power Slim afslankprogramma! Deze heerlijke Chocolade pasta kost slechts € 4.25.

Power Slim aardbeien-frambozen jam!
Vanaf 15 februari 2010 kunt u bij uw ontbijt of lunch genieten van de nieuwe aardbeien-frambozen jam van Power Slim. De jam is niet alleen lekker maar past ook precies in het Power Slim afslankprogramma! Deze heerlijke aardbeien-frambozen jam kost slechts € 2.75.