(Persbericht) Power Technics heeft onlangs het eerste model van een nieuwe generatie DIN-rail voedingen geïntroduceerd, het 250W model PT577. Dit product wordt binnenkort opgevolgd door 125W en 500W modellen met hetzelfde hoge specificatieniveau.

DIN-rail gebruikers willen zoveel functionaliteit op de kleinst mogelijke lengte van de rail. Met andere woorden; de markt vraagt om slanke ontwerpen.

Met de PT577 introduceert Power Technics de kleinste 250W DIN-rail voeding die op dit moment beschikbaar is! Waar alle producten van concurrenten in dezelfde vermogensklasse 60mm of breder zijn, is de PT577 slechts 50 mm breed en bespaart hierdoor meer dan 15% aan ruimte op de rail.

Dit kleine formaat is niet bereikt door afbreuk te doen aan de functionaliteit, maar door het verbeteren van het rendement (gemiddeld boven 94%) en compactheid van het ontwerp, met behulp van state-of-the-art circuits en componenten van het hoogste kwaliteit niveau. In feite biedt de PT577 meer functionaliteit en flexibiliteit aan haar gebruikers dan ooit tevoren, waardoor het geschikt is voor bijna iedere toepassing.

Naast het hoge rendement, is het ontwerp robuust gemaakt voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen.
De triltesten zijn uitgevoerd op 4g. Conformal coating is standaard, hierdoor is een hoge relatieve luchtvochtigheid, zelfs met condensvorming, geen probleem. De operationele omgevingstemperatuur is -25 tot +70 ° C zonder derating.

Het uitstekende EMC prestatieniveau maakt de voeding geschikt voor maritiem gebruik op de brug en op het open dek. Dit alles komt tot uiting in een Germanischer Lloyd (GL) certificaat, met voldoende testrapporten om de producten in aanmerking te laten komen voor goedkeuring voor iedere maritieme certificering over de hele wereld.

Extra functies zijn:
- Piekvermogen van 150%
- Interne Oring diode voor redundantie zonder externe componenten
- Door gebruiker te selecteren over-load karakteristieken
- Door gebruiker te selecteren alleenstaand of parallel gebruik
- Potentiaal vrij alarm contact voor foutdetectie
- Status informatie door middel van multi color LED

Meer informatie over de volledige specificaties kunt u vinden in de datasheet. Uitgebreide testrapporten zijn beschikbaar voor de klant om te gebruiken tijdens kwalificatie trajecten.

Bezoek onze website voor meer informatie over Power Technics en onze distributeurs over de hele wereld.
www.powertechnics.nl