(Persbericht)

Houd het comfortabel dit jaar in een authentiek houthakkershemd van Superdry en ga altijd stijlvol gekleed, wat voor weer het ook is.

Het is nu gemakkelijker dan ooit om het juiste houthakkershemd of de juiste houthakkershoodie te vinden, dankzij de Superdry site waar het eenvoudig navigeren is en klanten probleemloos kunnen kiezen uit verschillende reeksen, stijlen, kleuren en maten. Alle Superdy kleren, zoals houthakkershemden voor mannen, een houthakkershoodie en een houthakkershemd in keper uit hun aanbod houthakkershemden voor vrouwen worden uit verschillende hoeken getoond. Daar hoort ook een videoclip bij waarin de kleren in beweging gezien kunnen worden zodat iedereen er zeker van kan zijn dat ze voor zichzelf de beste kleren hebben gekozen.

Bezoek hun website op www.superdry.be/be-nl om uw keuze te maken uit Superdry houthakkershemden en houthakkershoodies of tal van andere kledingstukken. Meer nog, er is gratis levering in Europa en het VK, nog een reden om vandaag al een Superdry houthakkershemd te proberen.

Over Superdry

Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld. Kom meer te weten over de fantastische Superdry houthakkershemden op hun nieuwe website.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Voor persinformatie:

Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: mailto:[email protected]
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW