à¢â‚¬Å“Hoe is het digitaal versturen en ontvangen van facturen bij jullie begonnen?à¢â‚¬

Op het Factuurcongres XS in november stellen tal van praktijkambassadeurs e-factureren zich aan het publiek voor. De praktijkambassadeurs tonen hoe de implementatie van e-factureren of factuurautomatisering nu als een best practice in hun branche geldt. Uit onder meer de branches transport & logistiek, onderwijs, bouw, voeding, verpakking, verzekering en uitgevers zijn praktijkambassadeurs aanwezig. 

 De praktijkambassadeurs presenteren zich op 5 en 19 november op Landgoed Nyenrode in Breukelen. Op 5 november staat factuurautomatisering centraal. Op 19 november is het de beurt aan de praktijkambassadeurs op het gebied van e-factureren.

Op beide dagen is de toegang gratis voor organisaties die binnenkort e-factureren (en betalen) of factuurautomatisering willen implementeren.

Praktijkcases
De bezoekers kunnen zich op die dagen ook spiegelen aan de vele praktijkcases die door de aanbieders inhoudelijk worden toegelicht. Uit de branches zorg, overheid, bouw, transport, telecom, schoonmaak, voeding, financiële- en consumentendienstverlening, uitgeverij, retail en ICT is een groot aantal praktijkcases beschikbaar.

Sexy factureren dankzij Vincent Everts
Een van Nederlands beste trendwatchers is de net zo energieke als financieel onderlegde Vincent Everts. Met zijn visie en verleden in de ICT en accountancy laat Vincent Everts dat e-facturen sexy, interactief, informatiever en spannend kan zijn. Kortom, dankzij e-factureren worden facturen weer leuk!

Kosteloos inschrijven
Elke organisatie die concrete plannen heeft om in de nabije toekomst factuurautomatisering of e-factureren toe te passen, behoort tot de doelgroep en mag zich kosteloos inschrijven op xs.factuurcongres.nl.

Persoonlijk programma

Dankzij een programma dat is afgestemd op uw behoeften, bent u in minder dan een dag volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Nog meer redenen om u in te schrijven voor dit exclusieve event zijn: Topspreker en trendwatcher Vincent Everts over 'sexy' digitaal factureren,  1-op-1 gesprekken met gerenommeerde aanbieders, aanbieders met demo‘˜s op de informatiemarkt, gratis toegang, parkeren, lunch, borrel à©n diner!


Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen:

Organisatie Factuurcongres XS
Westervoortsedijk 50  6827 AT ARNHEM
T  026-711 5032
http://www.factuurcongres.nl
[email protected]