Soft close
Met Pressalit's soft close-producten gaan design en functie hand in hand. De toiletzittingen, wandafvalemmers en opklapbare zitjes van deze Deense fabrikant zijn namelijk voorzien van een slimme techniek die net dat stukje extra geeft aan het gevoel van welbevinden en luxe. Met een speciale dempingtechniek - soft close - zijn storende geluiden van bijvoorbeeld dichtvallende toiletzittingen verleden tijd. En dat komt een rustgevende, aangename sfeer in de badkamer ten goede. De producten zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende designs en uitvoeringen, voor een passende en stijlvolle aanvulling binnen elke badkamersfeer.

Overtuigende showroompresentatie
Voor een overtuigende showroompresentatie van de voordelen van de soft close-toiletzitting biedt Pressalit een slim hefboommechaniek, voorzien van bewegingsensor. Wanneer iemand langs de presentatie loopt, toont het mechanisme automatisch de werking van soft close. In de praktijk blijkt dat deze presentatie op de zich oriënterende consument werkt als een ware eye opener.

Vier van Pressalit's bekende designtoiletzittingen zijn uitgevoerd met soft close. Zo worden design en functie gecombineerd, ongeacht de voorkeur in stijl: met klassieke lijnen of in zachte vormen.

Een 'zachte' extra zitplaats
Tijdens het spitsuur 's morgens in de badkamer, maakt een extra zitplaats een groot verschil. Pressalit biedt een slim opklapbaar zitje. Daarop kan de kleine rustig de tanden poetsen, terwijl mamma onder de douche staat en pappa zich staat te scheren aan de wastafel. Ook het opklapbare zitje is voorzien van de soft close-functie. Dit biedt niet alleen het voordeel van geluidloos sluiten, maar voorkomt ook dat kleine vingertjes tussen wand en zitje komen. Bovendien worden storende vingerafdrukken op de tegelwand voorkomen.

Stil weggooien
De Pressalit wandafvalemmer, in een stijlvol design, is het derde product van Pressalit met soft close. Een afvalemmer aan de wand biedt op zich al een aantal voordelen: de afvalemmer is gemakkelijk zonder bukken te bereiken en de vloer blijft vrij voor optimaal schoonmaakgemak. De afvalemmer opent heel eenvoudig en sluit automatisch, langzaam en geluidloos.

Met soft close-producten van Pressalit wordt de ontspannen wellness-sfeer in de badkamer nergens verstoord. Design, praktisch comfort en functionaliteit gaan hand in hand en bieden alle ruimte aan wellness en badkamerplezier.

De Pressalit toiletzittingen zijn te combineren met nagenoeg alle beschikbare closets. De wandafvalmmer en opklapbare zitjes zijn eenvoudig aan de wand te bevestigen.

De consumentenadviesprijs (incl. BTW) voor Pressalit toiletzittingen met soft close is 117,70 tot 270,00 euro. Een opklapbaar zitje heeft een prijskaartje van 440,00 tot 572,00 euro en de wandafvalemmer van 196,00 tot 307,00 euro. De prijzen zijn afhankelijk van kleur en materiaal.

www.pressalit.com