Het pretparkgevoel komt met de nieuwe Sweapy wipschommel wel heel erg dichtbij. Het principe van dit speeltoestel is wel te vergelijken met het à¢â‚¬Å“schommelschipà¢â‚¬ in een pretpark. Beweegt dit schip echter automatisch, bij de Sweapy moeten kinderen zelf in actie komen. Door een optimale combinatie van samenspel en beweging komt de wipschommel tot de meest verre uitzwaai heen en terug.

Voor jong en oud
Eindelijk eens een speeltoestel waar het hele gezin van kan genieten. De Sweapy wipschommel biedt speelplezier voor jong en oud. Natuurlijk is het speeltoestel geschikt voor à©à©n persoon maar de bewegingen van de Sweapy komen pas echt tot hun recht als er meerdere personen tegelijk op staan. Door de juiste interactie tussen de spelers komt de Sweapy pas echt tot leven. Enà¢â‚¬¦ het is nog eens goed voor de beweging ook.

Robuust rollager
Door van de ene naar de andere kant te lopen komt de Sweapy in beweging. Voor deze vloeiende zwevende beweging zorgt het rollager onder het loopvlak. Het loopoppervlak bestaat uit glasgestraald aluminium, de staander is verzinkt en moet in beton gestort worden. Het robuuste rollager is onderhoudsvrij en gaat lang mee. De Sweapy heeft een afmeting van 2,60 m x 0,50 m. en een valhoogte van 1,30 m. Voor de plaatsing moet rekening gehouden worden met een vrije ruimte van 3,50 x 7,00 m.