12 juni 2009, Almere
Uppi.nl
De Paal 43
1351 JH Almere
www.uppi.nl
[email protected]
KvK: 32147406
Betreft: PERSBERICHT

De kids hebben nieuwe kleding nodig want ze groeien als kool. U besluit met de kinderen te gaan winkelen en hebt met ze afgesproken dichtbij u te blijven en uw hand vast te houden. Eenmaal in de winkel bent u kleding aan het bekijken en de goede maat aan het zoeken. Als u zich omdraait is een van de kinderen in geen velden of wegen te bekennen. U heeft de hele winkel al binnenste buiten gekeerd maar hij is spoorloos. WAT NU?

Uppi biedt de oplossing. Uppi is een siliconen polsbandje, bewerkt met persoonlijke gegevens. In het polsbandje worden (bijvoorbeeld) de naam van het kind en een mobiel telefoonnummer van een van de ouders ingegraveerd. Als een omstander uw kind huilend aantreft, kan hij het betreffende telefoonnummer bellen dat in het polsbandje staat gegraveerd. U staat dan in een directe verbinding met de persoon die uw kind heeft gevonden en kan op die manier gemakkelijk uw kind terug vinden.
Uppi staat voor Uniek Polsbandje met Persoonlijke Informatie. Het is een polsbandje gemaakt van 100% siliconen, het is een zachte stof en vrijwel allergie-vrij. Het bandje is onder alle omstandigheden draagbaar en de gegevens blijven goed leesbaar, door het reliëf verschil dat ontstaat tijdens het graveren.

Uppi.nl is een organisatie die inspeelt op de wensen van de consument. De klant kan zelf aangeven welke gegevens hij of zij graag in het polsbandje gegraveerd wenst te hebben. Het bandje is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Uppi is verkrijgbaar vanaf à¢à¢â‚¬Å¡¬4,75 exclusief verzendkosten. Uppi is te bekijken en te bestellen via de website www.uppi.nl.

Wij staan open voor al uw vragen.

Met vriendelijke groet,

Uppi.nl
[email protected]
www.uppi.nl
06-19639597

Website: http://www.uppi.nl